Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös satsar på företagshuset Metropol - co-working aktören Great Space får nyckelroll

08:00 / 18 March 2019 Diös Press release

Nu är det klart att Great Space får en nyckelroll i fastighetsägaren Diös fortsatta utveckling av det expansiva företagshuset Metropol på Universitetsallén i Sundsvall. Nyckelrollen innefattar utveckling och drift av ett modernt företagskoncept. I samband med det kommer fastigheten utvecklas invändigt för att möta den ökade efterfrågan på lokaler i området kring Mittuniversitetet. Driften tas över från och med 1 april 2019.  

Metropol omfattar över 16 000 kvadratmeter och har funnits i det expansiva Campusområdet sedan 1986. I fastigheten finns ett 50-tal verksamheter inom företag, skola, föreningar och restaurang.

Sundsvallsföretaget Great Space grundades 2016 och har sedan dess haft verksamhet i In:Gallerian i centrala Sundsvall. Great Space erbjuder flexibla fullservice kontorslösningar och en öppen och kreativ mötesplats för såväl små som stora företag och organisationer. I december 2018 gick Great Space samman med de två andra norrländska aktörerna House Be och Hink och bildade tillsammans NorthWorx.

- Vi är glada att Great Space fortsätter utveckla Sundsvall tillsammans med oss. Metropol är ett expansivt företagshus där vår ambition är att skapa framtidens arbetsplatser och locka fler företagare till Sundsvall. Det är precis det vi menar med stadsutveckling, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

- Vi ser fram emot att vara en central del i utvecklingen av Metropol. Tillsammans med Diös har vi hittat ett spännande och helt nytt koncept som vi ser fram emot att presentera för Sundsvalls företag och organisationer, säger Petter Ekman, VD, Great Space. 

På kort sikt hanteras receptionstjänsterna av Great Space. På längre sikt väntas kundupplevelsen bli anpassad för ett modernt företagande med en hållbar livsstil. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se

Petter Ekman, vd, Great Space
Telefon: 070-699 57 55
E-post: petter@greatspace.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/