Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar nya lokaler till IoT-företaget Crosser i centrala Sundsvall

06:00 / 27 March 2019 Diös Press release

Edge analytics-företaget Crosser blir ny hyresgäst till Diös på Trädgårdsgatan i centrala Sundsvall. Crosser riktar sig till industribolag med sin högteknologiska lösning för att koppla upp, analysera och distribuera maskindata. I och med etableringen kompletterar Crosser området, som domineras av företag inom hälso- och friskvårdsbranschen, med sin nischade IT-komptetens.

[image]Diös fastighet på Trädgårdsgatan 18

Crosser finns i Sundsvall och Stockholm, med huvudkontor i Stockholm. Bolagets inriktning är utveckling och distribution av mjukvara för avancerad maskinberäkning. Bolaget blev, som enda svenska bolag, publicerat på Gartners årliga lista över världens coolaste teknikbolag inom IoT Edge Computing. Tack vare en ökad efterfrågan på intelligent edge computing mjukvara expanderar nu företaget med fyra gånger större lokaler och plats för ytterligare tillväxt.

- Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda Crosser möjligheten att expandera sin verksamhet i Sundsvall. Innovativa och nytänkande aktörer ökar stadens attraktivitet och skapar flöden av människor, vilket går helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

- Vår dialog med Diös har varit öppen och tillmötesgående. Det flexibla upplägget har bidragit till att vi numer kommer att sitta i välutvecklade lokaler som möjliggör fortsatt utveckling och expansion av vår verksamhet, säger Johan Jonzon, CMO & co-founder, Crosser.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jenny Svensson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se

Johan Jonzon, CMO & co-founder, Crosser Technologies
Telefon: 070-643 00 30
E-post: johan.jonzon@crosser.io 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/