Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Färghandelskedjan Happy Homes tredubblar sina ytor Borlänge

06:00 / 14 May 2019 Diös Press release

Färg-, tapet-, kakel- och golvbutiken Happy Homes expanderar och utvecklar sina lokaler i på Södra Backa. Utökningen beror på den ökade efterfrågan på bygg- och renoveringsmaterial i Borlänge. I samband med det flyttar företaget till grannlokalen på Hammargatan i Borlänge. Nyöppning planeras till slutet av maj. 

[image]Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja och dubblerar nu sina ytor i Borlänge. I samband med det flyttar butiken till ny lokal, sortimentet utökas och någon mer kan komma att anställas. 

- Det är fantastiskt att se att handeln blomstrar i Borlänge. Happy Homes är en spännande hyresgäst som bidrar till ökade flöden av människor till Södra Backa. Vi önskar Malin och gänget all lycka, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös. 

- Jag har varit delägare i butiken sedan 2012 och blir nu ensam ägare. I samband med det vill jag utveckla både vårt utbud och våra servicetjänster för att vara det självkalra valet för färg, golv- och tapetkunden. Vi hjälper dem att hitta hemkänslan både inomhus och utomhus. Vi är glada över att vårt samarbete med Diös har lett oss till nya fina lokaler på ungefär samma plats som tidigare, säger Malin Sjöblom, ägare, Happy Homes. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Tobias Norestrand, förvaltare, Diös 
Telefon: 010-470 97 59
E-post: tobias.norestrand@dios.se 
Malin Sjöblom, ägare, Happy Homes 
Telefon: 0243-123 70
E-post: malin.sjoblom@happyhomes.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/