Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar helt nya lokaler till IT-konsultföretaget Cygni i centrala Luleå

06:00 / 10 June 2019 Diös Press release

Nu är det klart att Cygni blir ny hyresgäst till Diös i centrala  och blir del av fastighetsägarens utvecklingsplan för staden. Med start ijuni kommer lokalerna totalutvecklas till ett nytt modernt kontor med flexibla arbetsplatser och ytor för möten. Inflytt beräknas till början av november.

[image]

Cygni är ett IT-konsultbolag som finns i Stockholm, Göteborg, Linköping, Luleå, Malmö och Östersund. Bolaget erbjuder teknik- och systemlösningar till små och stora företag i alla branscher. Cygni är kända för att skapa naturliga mötesplatser på sina kontor där aktiviteter och umgänge spelar en viktig roll. Som en del i det har företaget utsetts till Bästa arbetsplats sex gånger av stiftelsen Great Place To Work, som genomför medarbetarundersökningar för tio miljoner personer i totalt femtio länder. På kontoret i Luleå kommer cirka tio personer att arbeta. Ambitionen är att växa och bli ännu fler.

- Vi är jätteglada över att hälsa Cygni varmt välkomna som ny hyresgäst till oss. Förutom att vi gillar deras affärsidé så har de också ett liknande mindset som vi har vad gäller utveckling av städer. Deras arbetssätt kring att skapa naturliga mötesplatser går helt i linje med vår egen strategi om stadsutveckling, säger Mikael Lundström, uthyrare, Diös.
- Nu kan vi äntligen ta nästa steg och etablera oss i helt nya fina lokaler på en av Luleås allra hetaste adresser. Diös har hjälpt oss hitta ett perfekt läge som vi tror kommer kunna bidra till att nya flöden av människor tillskapas till stan. Det kommer såklart gynna hela stadskärnan i Luleå, säger Andreas Johansson, vd, Cygni.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Mikael Lundström, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 98 01
E-post: mikael.lundstrom@dios.se 

Andreas Johansson, vd, Cygni
Telefon: 070-170 28 85
E-post: andreas.johansson@cygni.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/