Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Ny delikatessbutik öppnar i Strand Galleria i centrala Luleå

11:00 / 25 June 2019 Diös Press release

Nu är det klart att den italienska delikatessbutiken Emporio Barattini etablerar sig i Strand Galleria i Luleå. Konceptet är sedan tidigare etablerat på Storheden och nu väljaren grundaren att flytta verksamheten till Diös lokaler mitt i stan. Nyöppningen är planerad till oktober. 

[image]Delikatesskonceptet Emporio Barattini grundades av Alessandro Barattini i början av 2018 och erbjuder äkta italienska delikatesser och råvaror av hög kvalité. I takt med den ökade efterfrågan blev behovet av nya lokaler i centrumnära läge stort och till hösten slås portarna upp i Strand Galleria.

- Vi är glada över att kunna välkomna Emporio Barattini som ny hyresgäst till oss i Strand Galleria. De kommer erbjuda ett brett italienskt sortiment och exklusiva råvaror vilket stärker utbudet i centrala Luleå. Det här är någonting helt nytt som vi ser fram emot att välkomna, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös. 

- Vårt nya läge är perfekt för oss. Vi ser fram emot att bli mer tillgängliga för våra kunder och fortsätta erbjuda något unikt och lyxigt till Luleåborna, säger Alessandro Barattini, ägare, Emporio Barattini. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Åsa Johansson, förvaltare, Diös 
Telefon: 010-470 98 22
E-post: asa.johansson@dios.se

Alessandro Barattini, ägare, Emporio Barattini  
Telefo: 070-357 51 28 
E-post: alessandro@emporiobarattini.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/