Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Konfektionskedjan Jeansbolaget etablerar sig i centrala Mora

06:00 / 9 August 2019 Diös Press release

Nu är det klart att konfektionskedjan Jeansbolaget blir ny hyresgäst till Diös på Kyrkogatan i centrala Mora. Lokalerna utvecklas just nu i sin helhet efter Jeansbolagets butikskoncept inför invigningen den första oktober.

[image]Bild från Jeansbolagets butik i Luleå

Jeansbolaget har sedan starten 2016 etablerat butiker över hela Sverige. Satsningen i Mora blir den 31:a i ordningen. Med sitt huvudsakliga fokus på denim strävar de efter att förse kunder med mode av bra kvalitet från välkända varumärken. Jeansbolaget är sedan tidigare hyresgäst till Diös i Luleå och Gävle.

- Vi är glada över att möjliggöra för Jeansbolagets satsning i Mora. Etableringen mitt på gågatan blir ett bra komplement till det befintliga utbudet i stadskärnan. Vi är övertygade om att Jeansbolaget kommer att öka stadens attraktivitet och bidra med ökade flöden av människor - helt i linje med vår strategi om stadsutveckling, säger Markus Westman, förvaltare, Diös.

- Vi är glada över vår etablering i centrala Mora då många kedjor väljer bort mindre orter för etableringar i större städer och köpcentrum. Mora har ett stort handelsupptagningsområde så en butik med de största jeansvarumärkena kommer att tillföra mycket för många. Vi på Jeansbolaget ser fram emot en spännande och händelserik höst tillsammans med Diös, säger Sandra Hammarstrand, franchisetagare, Jeansbolaget.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Markus Westman, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 51
E-post: markus.westman@dios.se 

Sandra Hammarstrand, franchisetagare, Jeansbolaget
Telefon: 070-284 88 04
E-post: shammarstrand@hotmail.com

Lars Bergman, styrelseordförande, Jeansbolaget
Telefon: 070-602 32 00
E-post: lars.bergman@jeansbolaget.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/