Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Bank- och finanskoncernen Nordea etablerar pop up-store i In:gallerian i centrala Sundsvall

06:00 / 13 September 2019 Diös Press release

Bank- och finanskoncernen Nordea etablerar sig tillfälligt under hela september på en pop up-yta i In:gallerian i Sundsvall. Pop up-konceptet är en del av fastighetsägaren Diös utvecklingsplan för sina gallerior i enlighet med strategin om stadsutveckling.

[image]Nordea är den största finanskoncernen i Norden och en av Europas största banker. Med verksamhet i 20 länder förser de över nio miljoner privata kunder med ett heltäckande utbud av finansiella tjänster och lösningar. På utvalda tider under hela september kommer Nordea hjälpa privata kunder med enklare ärenden i sin pop up-store i In:gallerian.
-Vi är glada över att ännu en stor och väletablerad aktör väljer att etablera sig som pop up hos oss. Platsen som tidigare nyttjas av bland annat GIF Sundsvall och Sensommar! Festivalen ligger på ett guldläge mitt i gallerian. Vi är övertygade om att pop up-konceptet ger våra hyresgäster möjlighet att synas och växa på nya sätt och vi är så glada över samarbetet med Nordea, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös.
-Vår idé är att vi ska dyka upp där kunden inte förväntar sig att en bank dyker upp. Vår ambition är att möta kunden utanför våra kontor på nya mötesplatser. Vi hoppas att många Sundsvallsbor tar tillfälle i akt att besöka oss under hela september, säger Anders Engström, Nordea Sundsvall.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se 

Anders Engström, Nordea Sundsvall
Telefon: 072-143 91 98
E-post: anders.engstrom@nordea.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/