Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Great Space expanderar och etablerar ytterligare ett coworking-koncept i Sundsvall

06:00 / 2 September 2019 Diös Press release

Nu tar fastighetsägaren Diös ytterligare ett kliv i riktningen att skapa en högkvalitativ företagshubb när coworking-aktören Great Space etablerar sitt koncept i företagshuset Metropol i centrala Sundsvall. Sedan i april har de haft en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen av huset och växlar i samband med den senaste etableringen upp sitt samarbete med Diös. Just nu pågår ett utvecklingsarbete och den helt nya coworking-ytan beräknas stå klar i november.

[image]Sundsvallsföretaget Great Space grundades 2016 och har sedan dess haft verksamhet i gallerian i centrala Sundsvall. Great Space erbjuder flexibla fullservice kontorslösningar och en öppen och kreativ mötesplats för såväl små som stora företag och organisationer. Sedan årsskiftet ägs och drivs Great Space av NorthWorx som genom Great Space och sitt andra dotterbolag House Be har verksamhet i fem svenska städer. Målet är att bygga den ledande Coworking-aktören i norra Sverige. I november etablerar de en helt ny coworkingyta och fortsätter ha en nyckelroll i huset. 

- Äntligen kan vi presentera vårt nästa steg i den spännande utveckling som sker i Metropolhuset. Vår ambition är att, tillsammans med Great Space och andra aktörer, fortsätta utveckla framtidens arbetsplatser och locka fler företag till Sundsvall, säger Jenny Svensson, förvaltare, Sundsvall. 
- Vi ser fram emot att vara en central del i utvecklingen av Metropol. Tillsammans med Diös har vi hittat ett spännande och helt nytt koncept som vi ser fram emot att presentera för Sundsvalls företag och organisationer, säger Petter Ekman, VD, Great Space. 

Etableringen innebär ett fördjupat samarbete mellan Diös och Great Space med målet att arbeta aktivt med stadsutveckling och möta framtidens behov av kontorslokaler. På längre sikt väntas kundupplevelsen bli anpassad till ett modernt företagande med hållbar livsstil.

För ytterligare information vänligen kontakta:
Jenny Svensson, förvaltare, Diös 
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se

Petter Ekman, vd, Great Space
Telefon: 070-699 57 55
E-post: petter@greatspace.se 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/