Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Sveriges största secondhandkedja Busfrö Nytt & Bytt etablerar sig i Diös lokaler i Gävle

06:00 / 11 September 2019 Diös Press release

Nu är det klart att secondhandbutiken Busfrö Nytt & Bytt blir ny hyresgäst till Diös i centrala Gävle. I början av december slås portarna upp till den nya butiken i det expansiva WASA-huset på Norra Stapeltorgsgatan 11. Etableringen i Gävle blir kedjans åttonde butik och omfattar en yta om cirka 600 kvadratmeter.

[image]

Busfrö Nytt & Bytt är en modern secondhandbutik som grundades 2010 i Västervik. Konceptet finns i franchiseform i Jönköping, Norrköping, Motala, Kalmar, Halmstad och Oskarshamn. Busfrö kännetecknas av en färgglad miljö med kläder och prylar i gott skick för barn och vuxna, generösa öppettider, kortbetalning och öppet köp. Försäljningen sker på kommission, vilket innebär att de privatpersoner som förser butiken med varor får del av försäljningsintäkterna tillbaka.

- I dessa tider känns det roligare än någonsin att vara med och bidra till att en hållbar, modern och inspirerande etablering som Busfrö nu blir verklighet i centrala Gävle. Vi är övertygade om att den här typen av innehåll lockar en bredare kundkrets till city och dessutom rimmar deras affärsidé väl med vår egen strategi om ansvartsfullt agerande. Vi önskar Busfrö varmt välkomna som hyresgäst till oss, säger Daniel Jansson Westblom, förvaltare, Diös. 

- Vi brinner för hållbarhet och mode och vill bidra till att Gävles stadskärna fortsätter att utvecklas -utan att det bidrar till ytterligare klimatavtryck. Busfrös koncept är en samhällsnytta och en destination för grön shopping och vi är glada att vi hittade den perfekta lokalen genom Diös. Här kommer vi kunna utveckla vår verksamhet tillsammans med en hållbar fastighetsägare som delar vår vision. Vi är jättetaggade på att få slå upp portarna till Busfrö i början av december och hälsar alla välkomna att besöka oss, säger Emma Lilja och Annelie Wahlman, franchisetagare, Busfrö Nytt & Bytt. 

För ytterligare information vänligen kontakta:
Daniel Westblom Jansson, uthyrare, Diös 
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se
Emma Lilja, butikschef, Busfrö 
Telefon: 070-210 31 73
E-post: gavle@busfro.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/