Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar modernt kontor till Gullers Grupp i centrala Sundsvall

06:00 / 11 March 2020 Diös Press release

Fastighetsägaren Diös utveckling av det nya stadskvarteret, som innefattar In:gallerian och kommande hotell Clarion, i centrala Sundsvall fortsätter. Kommunikationsbyrån Gullers Grupp tog i början av mars plats i nya, moderna lokaler i kvarteret och tillsammans med Diös senaste etableringar i form av Johan Backéus restaurang Naturaj, Åhléns nya marknadsplats och paketombudskonceptet PickPackPost bidrar de till en ökad attraktivitet i city.

[image]

Gullers Grupp är Sveriges ledande kommunikationsbyrå för samhällsaktörer och finns i Sundsvall, Umeå, Stockholm, Göteborg och Malmö. Gullers Grupp är en fullservicebyrå med ambitionen att hjälpa privata och offentliga aktörer skapa kommunikation som får effekt och gör nytta, för organisationen och för samhället.

- Vi är jätteglada över att kunna erbjuda Gullers Grupp nya fina lokaler på bästa läge mitt i centrala Sundsvall. Deras etablering utgör en viktig pusselbit i utvecklingen av vårt nya stadskvarter där vår ambition är att skapa en urban och kreativ mötesplats mitt i city, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös
Gullers Grupp, som varit hyresgäst till Diös sedan 2014, tog plats i de nya moderna lokalerna på Storgatan i början av mars.

- Vi jobbar mycket med frågor kring stadsutveckling både nationellt och lokalt och därför känns det förstås väldigt bra att själva bli en del i att Sundsvall city förändras. Vi ser fram emot att få välkomna nya och gamla bekantskaper till oss, säger Linnéa Medelberg, leveransansvarig, Gullers Grupp.  

 

För ytterligare information kontakta gärna:

Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös    
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se  
Linnéa Medelberg, Gullers Grupp
Telefon: 070-223 32 88
E-post: linnea.medelberg@gullers.se

[image] På bild: Linnéa Medelberg, Gullers Grupp & Maryanne Karlsson, Diös

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/