Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Nu får Sundsvall en helt ny kebaberia

06:00 / 12 March 2020 Diös Press release

I höst öppnar krögarparet Jonas Hamlund och Tord Budenberg en kebaberia på Torggatan i centrala Sundsvall. Målet är att bli Sveriges bästa restaurang inom samma nisch. Etableringen är en del av fastighetsägaren Diös utvecklingsplaner för centrum och öppningen beräknas till början av september.

[image]

Jonas Hamlund och Tord Budenberg ligger bakom flera av Sundsvalls senaste restaurang- och baretableringar under de senaste åren. Nu är det klart att deras nya satsning är kebab och att skapa Sveriges bästa kebaberia.

-Vi har länge suktat efter att få ta tag i kebaben och rycka upp den ur sin lite lätt fettiga och flottiga fastfoodtillvaro och låta den gå samma gastronomiska resa som bland annat burgare och pizza redan har gjort. När Diös presenterade en lokal som vi tror passar som kebabrullen i handsken slog vi till direkt. Vi kommer sikta högt, med ett hemligt uttalat mål om att göra Sveriges bästa kebaberia. Kvalitetskebab i Östberlinsk tappning, ein bier och gött häng, vad kan gå fel liksom, säger Jonas Hamlund och Tord Budenberg.

Även Diös ser positivt till den unika satsningen.

- Den uppfräschade fastfoodkulturen är här för att stanna och Sundsvalls första renodlade kebaberia är ett så välkommet inslag i vår stadskärna. Att Tord och Jonas kan det här med koncept och högklassig mat råder det inga tvivel om och vi är stolta över att vara möjliggörare till deras nya otroligt spännande koncept, säger Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös.

För ytterligare information kontakta gärna:
Maryanne Karlsson, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 96 52
E-post: maryanne.karlsson@dios.se

Jonas Hamberg, ägare, Kebaberian
Telefon: 070-332 52 00
E-post: jonas@pingpongsundsvall.se  

Tord Budenberg, ägare, Kebaberian
Telefon: 073-369 26 15
E-post: tord@pingpongsundsvall.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/