Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Vårdförbundet gör strategisk flytt i Diös lokaler i centrala Umeå

06:00 / 13 March 2020 Diös Press release

Vårdförbundets avdelning i Västerbotten har tagit plats i nya lokaler i fastigheten på Västra Esplanaden i centrala Umeå. I ett nära samarbete med fastighetsägaren Diös har de nya lokalerna utvecklats med bland annat större och moderna mötesrum. Vårdförbundet flyttade in i de nya lokalerna i februari.

[image]

Med 21 avdelningar och cirka 114 000 medlemmar arbetar Vårdförbundet för att förbättra arbetsvillkoren för legitimerade barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor och sjuksköterskor samt studenter inom respektive utbildningar. Vårdförbundets avdelning i Västerbotten har suttit i Diös lokaler på Västra Esplanaden sedan 2005.

- Det är glädjande att Vårdförbundet trivs bra i vår fastighet på Västra Esplanaden och med läget. Därför är det också både viktigt och roligt att kunna erbjuda en ny utvecklad kontorsmiljö en våning upp med nya mötesmöjligheter. Vi önskar dem ett varmt lycka till i sina nya lokaler, säger Malin Edfors, förvaltare, Diös.

- För oss är det viktigt att upplevas lättillgängliga av våra medlemmar vilket ställer höga krav på läge, mötesytor och inbjudande kontorsmiljö. Diös har varit lyhörda för våra behov och det känns så roligt att välkomna våra medlemmar till våra nya lokaler, säger Jenny Olsson, Ordförande avdelning Västerbotten, Vårdförbundet.
 

För ytterligare information kontakta gärna:

Malin Edfors, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 98 51
E-post: malin.edfors@dios.se

Jenny Olsson, Ordförande avdelning Västerbotten, Vårdförbundet
Telefon: 070-088 67 95
E-post: jenny.olsson@vardforbundet.se 

 

[image]

På bild: Katarina Nilsson Reyan & Jenny Olsson

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/