Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös utvecklar modern frisersalong i Centralpalatset i Gävle city

06:00 / 22 April 2020 Diös Press release

I slutet av sommaren öppnar hårstylisten Helen Lättman en modern frisersalong i Centralpalatsets anrika lokaler mitt i centrala Gävle. Fastighetsägaren Diös utvecklar just nu lokalerna inför inflytt den första augusti.

[image]
 

Frisören, hårstylisten och entreprenören Helen Lättman har mångårig erfarenhet av frisöryrket och expertis inom bland annat färgteknik och hårtrender. Nu tar hon steget att driva egen frisersalong mitt i Gävles stadskärna där hon kommer erbjuda allt inom färg, klipp och styling.

- Det känns riktigt roligt och coolt att få möjlighet att skapa en kreativ och modern frisersalong i dessa klassiska lokaler. Det centrala läget med centralstationen som granne gör salongen lättillgänglig för både nya och gamla kunder. Jag ser med glädje fram emot att slå upp portarna i augusti, säger Helen Lättman, ägare, Lättman Lockar.

- Helen Lättman kommer att tillföra något helt nytt till Centralpalatsets befintliga utbud av bland annat hotell, restaurang, skola och guldsmed. Att kunna erbjuda en bred variation av innehåll på samma plats är precis det vi menar med stadsutveckling, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

För ytterligare information kontakta gärna:

Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se

Helen Lättman, ägare, Lättman Lockar
Telefon: 070-402 21 18
E-post: brylf@yahoo.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/