Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös och DOSPACE planerar för ny coworking-satsning i centrala Gävle

07:59 / 15 June 2020 Diös Press release

Coworking-aktören DOSPACE och fastighetsägaren Diös utökar sitt samarbete och planerar för en ny coworking-satsning under våren 2021. Avsikten är att utöka verksamheten och etablerar 160 nya arbetsplatser i det expansiva Å-huset på Norra Kungsgatan i centrala Gävle. Med start i höst inleder Diös utvecklingen av de nya lokalerna och försäljningen av medlemskap till den nya platsen startar DOSPACE per omgående.

[image] DOSPACE har funnits i Gävle sedan februari 2019 och idag delar ett åttiotal företag från olika branscher arbetsplats i coworking-ytan på Stortorget. DOSPACE erbjuder medlemskap som passar såväl frilansaren som projektgrupper och hela företag. De nya lokalerna i Å-huset, som får utsikt över både Gävle slott och Gavleån, planeras fyllas med stora och små kontor, loungeytor, mötesrum och drop in-platser.

- Det känns fantastiskt att utöka vårt samarbete med DOSPACE efter bara ett och ett halvt år sedan första etablering här i Gävle. Coworking-ytorna får pendlare, distansarbetare och många fler att komma till stadskärnan, vilket gör att de i allra högsta grad bidrar till en levande och inspirerande stad, säger Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös.

- Vi märker att med fler bolag som flyttar in i våra lokaler uppstår fler värdeskapande synergier. Företagsklimatet känns starkt i Gävle vilket gör att vi ser god potential i att växa just här, säger Elin Bogren, platsansvarig, DOSPACE Gävle.

Vill du boka en visning eller få mer information om coworking-konceptet? Ta kontakt med Daniel eller Elin vars kontaktuppgifter du finner nedan.

För ytterligare information kontakta gärna:

Daniel Jansson Westblom, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 97 04
E-post: daniel.westblom@dios.se

Elin Bogren, platsansvarig, DOSPACE Gävle
Telefon: 076-770 72 72
E-post: elinbogren@dospace.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/