Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös välkomnar Hudkliniken Norr och Salong Mooi till nya lokaler i centrala Umeå

06:00 / 6 July 2020 Diös Press release

Nu är det klart att Hudkliniken Norr tar plats i nya, större ytor i fastighetsägaren Diös lokaler på Västra Esplanaden i centrala Umeå. I direkt anslutning flyttar Salong Mooi in i Hudkliniken Norrs tidigare lokaler på Storgatan och blir därmed ny hyresgäst till Diös. Båda salongerna planerar för nyöppning i augusti.

[image] 
En ökad efterfrågan på Hudkliniken Norrs behandlingar inom avancerad hudvård och kosmetik gör att kliniken nu expanderar i nya lokaler och nyanställer ytterligare en auktoriserad hudterapeut. Salong Mooi, som tar plats i lokalerna på Storgatan 43, kommer erbjuda Umeåborna ett brett utbud av frans- och nagelbehandlingar.

-Vi är så glada över att erbjuda både Hudkliniken Norr och Salong Mooi strategiska och ändamålsenliga lokaler. Drivna entreprenörer skapar förutsättningar för utveckling inom både branschen och Umeå som stad. Nu önskar vi Hudkliniken Norr och Salong Mooi ett varmt lycka till, säger Maria Kolterud, uthyrare, Diös.

- Det känns fantastiskt att flytta in i nya, större lokaler och genom det kunna ta nästa steg i utvecklingen av Hudkliniken Norr. Vi är glada över samarbetet med Diös som möjliggör för oss att utvecklas och stärka vår position här i Umeå, säger Alina Lind, ägare, Hudkliniken Norr.

- När jag fick höra att lokalerna på Storgatan skulle bli lediga kände jag direkt att de skulle passa perfekt. Vi kommer att sätta vår egen prägel i de redan ljusa och fräscha lokalerna och ser fram emot öppning i början av augusti, säger Elin Hendriks, ägare, Salong Mooi.

För ytterligare information kontakta gärna:

Maria Kolterud, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 98 59
E-post: maria.kolterud@dios.se

Alina Linda, hudterapeutmästare, Hudkliniken Norr
Telefon: 070-201-90 90
E-post: info@hudklinikennorr.se

Elin Hendriks, skönhetsspecialist, Salong Mooi
Telefon: 070-203 57 51
E-post: info@salongmooi.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/