Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: HusmanHagberg blir ny hyresgäst till Diös i centrala Skellefteå

14:55 / 30 July 2020 Diös Press release

Nu är det klart att mäklarfirman HusmanHagberg blir ny hyresgäst till fastighetsägaren Diös på Nygatan i centrala Skellefteå. Diös utvecklar lokalerna till att bli en attraktiv mötesplats och en tillgänglig kontorsmiljö mitt i city. HusmanHagberg tar plats i de nya lokalerna i mitten av augusti.

[image] HusmanHagberg sedan starten 1997 etablerat över 100 kontor i både Sverige och Spanien och räknas idag som en av landets största fastightsmäklarkedjor. I det nya kontoret på gågatan mitt i Skellefteå kommer mäklaren Emelie Edergard hjälpa Skelleftebor som går i köp- eller säljtankar. 

- Det känns riktigt bra att erbjuda HusmanHagberg moderna lokaler på ett vasst läge mitt i Skellefteå. Tillsammans har vi skapat en attraktiv och inbjudande miljö där vi är övertygade om att Emelie och hennes kunder kommer att trivas, säger Theresa Gustafsson, uthyrare, Diös.

- Mina kunder kommer till mig för att göra en av sina mest betydelsefulla affärer i livet och då vill jag att de ska besöka mig i en avslappnad och förtroendeingivande miljö, därför lägger jag stor vikt vid både läge och lokal. Att köpa eller sälja är ett stort beslut - då ska vägen till mäklaren vara enkel, säger Emelie Edergard, Reg. mäklare och franchisetagare, HusmanHagberg.

För ytterligare information kontakta gärna:

Theresa Gustafsson, uthyrare, Diös
Telefon: 010-470 98 85
E-post: Theresa.gustafsson@dios.se

Emelie Edergard, franchisetagare och fastighetsmäklare, HusmanHagberg
Telefon: 073-096 94 99
E-post: emelie.edergard@husmanhagberg.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/