Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Diös och Triona skapar framtidens arbetsplats i centrala Borlänge

06:00 / 31 August 2020 Diös Press release

Med start i september kommer fastighetsägaren Diös påbörja ett omfattande utvecklingsarbete av teknikföretaget Trionas lokaler på Borganäsvägen i centrala Borlänge. Målet är att skapa en levande och modern kontorsmiljö där Trionas medarbetare, kunder och samarbetspartners kan mötas och interagera på nya sätt. De nya lokalerna väntas stå klara i mars.

[image] 
Triona är ett expansivt och innovativt företag som levererar IT-lösningar med anknytning till logistik- och infrastrukturrelaterad verksamhet. Verksamheten bedrivs i Sverige, Norge och Finland med kunder i såväl i som utanför Norden. Av bolagets totalt 150 anställda finns 60 medarbetare på kontoret i Borlänge som nu utvecklas till ett modernt kontorskoncept med människan i centrum efter ledorden samarbete, interaktion och lärande. 

- Det känns fantastiskt roligt att fördjupa vårt samarbete med Triona och tillsammans utveckla deras nya kontorsmiljö. Lokalerna ligger i direkt anslutning till Högskolan som vi bygger mitt i centrala Borlänge, vilket innebär att vi får en perfekt mix av näringsliv och utbildning i ett och samma kvarter, Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

- Digitala möten är bra på många sätt men det händer något särskilt i fysiska möten mellan människor som vi vill ta tillvara på när vi nu förnyar vår kontorsmiljö. Tillsammans med Diös ser vi fram emot att skapa en arbetsplats våra medarbetare tycker är något extra, våra kunder trivs i och våra samarbetspartners blir inspirerande av. Att möjliggöra digitalisering av våra kunders verksamheter som hjälper dem att nå sina mål är det vi dagligen arbetar med och det nya kontoret blir vår lokala bas för våra konsulter och en stor del av Trionas produktutveckling, säger Mats Bayard, vd, Triona AB.

För ytterligare information kontakta gärna:

Tobias Norestrand, förvaltare, Diös
Telefon: 010-470 97 59
E-post: tobias.norestrand@dios.se

Mats Bayard, vd, Triona AB
Telefon: 073-391 78 80
E-post: mats.bayard@triona.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/