Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Diös

Diös

Diös Fastigheter: Omsorgsbolaget Liv ihop är ny hyresgäst till Diös i centrala Falun och Sundsvall

06:00 / 24 August 2020 Diös Press release

Nu är det klart att omsorgsbolaget Liv ihop expanderar och väljer fastighetsägaren Diös lokaler för sina nyetableringar i centrala Falun och Sundsvall. Diös utvecklar lokalerna i båda städerna till tillgängliga och funktionella mötes- och arbetsmiljöer. Liv ihop slog upp dörrarna till sitt kontor på Trädgårdsgatan i Sundsvall i början av augusti och väntas öppna upp sin verksamhet på Hälsingetorget i Falun den första september.

[image] Fastigheterna på Trädgårdsgatan i Sundsvall och Hälsingetorget i Falun. 

Med drivkraften att alla människor ska ges bästa möjliga förutsättningar till ett bra liv erbjuder Liv ihop personlig assistans till personer med funktionsnedsättning, olika typer av boendestöd samt hemtjänst. Med stark tillväxttakt har bolaget senaste året etablerat flera nya lokalkontor, nu senast i Diös lokaler i Falun och Sundsvall.

- Vi är stolta och glada över att erbjuda Liv ihop ändamålsenliga och tillgängliga lokaler på markplan med närhet till parkeringsplatser och kommunikationer. Det är ett nytt spännande tillskott i huset och vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete, Jenny Svensson, förvaltare, Diös Sundsvall.

- Vi är så glada över att Liv ihop väljer att etablera sig i våra lokaler i centrala Falun. Vårt fokus har varit att skapa en inbjudande och tillgängliga miljö för såväl anställda som besökare. Vi hälsar Liv ihop varmt välkomna till Falun och till oss, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös Falun.

- I och med våra etableringar i Sundsvall och Falun faller två viktiga pusselbitar på plats i vår tillväxt- och kvalitetsstrategi. Vi är mycket nöjda med våra nya lokaler och ser med stor glädje fram emot att höja livskvalitén för människor i båda städerna, säger Nils Stiernstedt, vd, Liv ihop.

För ytterligare information kontakta gärna:

Jenny Svensson, förvaltare Diös Sundsvall
Telefon: 010-470 96 61
E-post: jenny.svensson@dios.se

Stefan Carlsson, uthyrare, Diös Falun
Telefon: 010-470 97 52
E-post: stefan.carlsson@dios.se

Nils Stiernstedt, vd, Liv ihop
Telefon: 070-550 73 23
E-post: nils.stiernstedt@livihopgruppen.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/