Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Doro® nu i 800 Searsbutiker över hela USA

16:00 / 13 June 2011 Doro Press release

Lund, 2011-06-13 16:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Doros samarbetspartner i USA, Consumer Cellular, har slutit ett avtal med den ledande amerikanskavaruhuskedjan Sears Roebuck and Co. Från och med den 6 juni kommer Doro PhoneEasy® 410gsm, en av Doros storsäljare, finnas till försäljning i 800 butiker över hela USA.

”Detta ligger helt i linje med vår strategi att öka marknadspenetrationen på de marknader vi verkar”, säger Doros VD Jérôme Arnaud i en kommentar. ”Det är glädjande att Consumer Cellular i tillägg till sin direktmarknadsföring nu också kommer att sälja via rikstäckande detaljhandel.”

För mer information vänligen kontakta: VD och koncernchef Jérôme Arnaud, +46 (0)46 280 50 05, eller Vice president och CFO Annette Borén, +46 (0)70 630 00 09.

Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 13 juni 2011, kl 16.00 CET.

Om Doro Doro är ett svenskt företag som fokuserar på utveckling, marknadsföring och försäljning av telekomprodukter som riktar sig speciellt till seniorer - en växande grupp människor världen över. Med över 35 års erfarenhet inom telekom och försäljning i över 30 länder på fem kontinenter, är Doro idag det världsledande varumärket inom enkla och användarvänliga mobiltelefoner. Doro skapade kategorin Care Electronics och har under de senaste åren belönats med flera internationellt erkända designpriser. Bolaget omsatte 633 Mkr under 2010. Doro-aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Mindre bolag. Läs mer om Doro på www.doro.com eller besök oss gärna på facebook.com/DoroSverige.

Om Consumer Cellular Consumer Cellular, ensam leverantör av trådlösa telefonitjänster till AARP, en av USA största pensionärsorganisationer, grundades 1995 i syfte att möjliggöra för alla att billigt få tillgång till den trygghet och bekvämlighet som mobiltelefoni innebär. Bolaget förser sina kunder med enkla, prisvärda mobiltelefoner och abonnemang med nöjd kund-garanti samt kundsupport inom USA. Consumer Cellulars kunder behöver aldrig binda sig för långa avtal när de ansluter sig till en tjänst. Consumer Cellular är en ledande leverantör av telefonitjänster (MVNO) och utrustning och disponerar ett av de största näten för mobiltelefoni i USA täckande mer än 296 miljoner personer, eller 97 procent av USA:s befolkning. Mer information finns på www.consumercellular.com

Om Sears, Roebuck and Co. Sears, Roebuck and Co. är ledande återförsäljare med ett brett utbud av varor och tjänster. Sears, Roebuck erbjuder ett stort sortiment av kläder samt varor och produkter för hem och fordon genom sina mer än 2 700 Searsbutiker eller Sears-anslutna butiker runt om i USA och Kanada. Sears erbjuder också ett varierat utbud av varor och tjänster genom sears.com, landsend.com, och specialkataloger. Sears, Roebuck erbjuder sina kunder ledande egna varumärken som Kenmore, Craftsman, DieHard och Lands' End, vilka återfinns bland USA:s mest kända och uppskattade varumärken. För mer information, besök Sears, Roebucks webbplats www.sears.com eller Sears Holdings Corporations webbplats på www.searsholdings.com.

Doro AB