Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Doros investeringar i produktutveckling ger ytterligare resultat-Doro PhoneEasy® 520X

11:00 / 25 September 2012 Doro Press release

Lund, 2012-09-25 11:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Doro fortsätter att utveckla mobiltelefoner som bygger på väl dokumenterad kännedom om seniorernas behov.

I enlighet med strategin fortsätter Doro att utveckla mobiltelefoner med funktioner som efterfrågas av seniorer. Doro PhoneEasy® 520X är det senaste resultatet av de investeringar Doro gjort och gör för fortsatt tillväxt.

Doro PhoneEasy® 520X är en robust och lättanvänd kameramobil som riktar sig till den aktiva användaren. Det är också den första telefonen som följer Doros nya designkoncept som är framtaget i samarbete med svenska Ergonomidesign.

Telefonen kommer att finnas tillgänglig i butiker i oktober 2012.

”Genom undersökningar av seniorernas behov vet vi att många av dessa är rädda för att tappa telefonen så att den går sönder. Vår nya modell som breddar vårt sortiment och förväntas öka våra volymer ytterligare, reducerar dessa farhågor.”, säger Jérôme Arnaud, Doros VD och koncernchef i en kommentar.

För mer information vänligen kontakta: VD och koncernchef Jérôme Arnaud, +46 (0) 46 280 50 05, eller vice VD och finansdirektör Annette Borén, +46 (0)70 630 00 09.

Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 25 september 2012, kl 11:00 CET.

Om Doro Doro är ett börsnoterat svenskt företag som är marknadsledande inom telekommunikation för seniorer. Med över 38 års erfarenhet inom telekom fokuserar bolaget på att utveckla, marknadsföra och sälja produkter, programvara, TeleCare- och mHealth-lösningar som är speciellt anpassade för seniorer - en växande grupp människor världen över. Doros breda sortiment av användarvänliga mobiltelefoner är unikt och bolagets exceptionella kunnande har uppmärksammats med flera internationella designpriser. Bolagets produkter säljs i över 30 länder på fem kontinenter. 2011 omsatte Doro 745 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Mindre bolag. Läs mer om Doro på www.doro.com eller besök www.facebook.com/dorosverige

Doro AB

Show as PDF