Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Doro tilldelas prestigefyllt spanskt pris för innovation

08:30 / 5 July 2013 Doro Press release

Doro Experience® har utsetts till vinnare av priset ”Innovative Initiative” i Senda-prisets seniorkategori. Dessa erkända utmärkelser, som utdelas för fjärde året, organiseras av det spanska magasinet Senda och fokuserar på produkter, tjänster och aktiviteter som främjar ett aktivt och hälsosamt åldrande.

Lund, 2013-07-05 08:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Senda-priset erkänner insatser av institutioner, företag och yrkespersoner som strävar att förbättra livskvaliteten för äldre och personer i beroendesituationer, i syfte att öka personlig frihet och förlänga ett aktivt åldrande.

Doros VD och koncernchef, Jérôme Arnaud mottog priset vid en ceremoni som hölls den fjärde juli på det spanska hälsoministeriet i Madrid, Spanien.

”Vi är väldigt stolta att tilldelas ytterligare ett pris för vår användarvänliga programvarulösning som är utvecklad för att berika vardagen för seniorer genom att ge dem enkel tillgång till internetteknologi. Priset kommer vid en tidpunkt då vi intensifierar våra satsningar för att ytterligare stärka vår position i Spanien. Det är extra viktigt för oss då vår vision ligger väldigt nära Sendas och Spanien är en intressant marknad för Doro att utveckla ytterligare de kommande åren”, säger Doros VD och koncernchef, Jérôme Arnaud.

För mer information, vänligen kontakta: Jérôme Arnaud, VD och koncernchef, Doro +46 (0) 46 280 50 05

Om Doro Doro AB är ett svenskt börsnoterat företag grundat 1974 i Lund. År 2007 lanserade de sin första enkla och användarvänliga mobiltelefon och är idag global marknadsledare inom denna kategori. Doros produkter och lösningar finns tillgängliga i över 30 länder på fem kontinenter och i utbudet ingår mobiltelefoner, applikationer och mjukvara, fast telefoni, telecare och lösningar inom mHealth. Företagets målsättning är att skapa förutsättningar för fler att anamma ny teknik och har genom åren tilldelats flera internationella priser och utmärkelser för både design och innovativ produktutveckling. 2012 omsatte Doro 837,5 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Small-cap. www.doro.com.

Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 5 juli 2013, kl 08:30 CET.

Doro AB

Show as PDF