Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Doro sluter återförsäljaravtal med Boots Hearingcare och HearingDirect i Storbritannien

10:00 / 2 September 2013 Doro Press release

Lund, 2013-09-02 10:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Doro har ingått återförsäljaravtal med två brittiska audiologer. Både Boots Hearingcare och HearingDirect kommer att erbjuda Doros specialiserade ljudförstärkta produkter till en bredare målgrupp.

Boots hearingcare kommer att erbjuda 14 av Doros viktigaste mobila och fasta telefoniprodukter till sina kunder. Doro sortiment kommer att finnas på nätet via Bootshearingcareshop.com och genom företagets telefonordersystem.

HearingDirect är Storbritanniens ledande hörselexpert på nätet, med ett produkterbjudande som innefattar såväl mobiler och telefoner som hörapparater och väckarklockor. Bolaget lagerhåller nu Doros mobila och fasta enheter via sin e-handelsplats.

"Vi har noggrant utvecklat specifika produkterserier inom mobil och fast telefoni för att underlätta för människor som har nedsatt hörsel. Boots Hearingcare och HearingDirect är utmärkta återförsäljare och de är mycket viktiga för oss när det gäller vår demografiska inriktning och nationell räckvidd", kommentarer Chris Millington, VD för Doro UK och Irland.

För ytterligare information, vänlige kontakta: Doro UK and Ireland, presskontor: / +44 (0)20 3428 5137

Om Doro Doro AB är ett svenskt börsnoterat företag grundat 1974 i Lund. År 2007 lanserade de sin första enkla och användarvänliga mobiltelefon och är idag global marknadsledare inom denna kategori. Doros produkter och lösningar finns tillgängliga i över 30 länder på fem kontinenter och i utbudet ingår mobiltelefoner, applikationer och mjukvara, fast telefoni, telecare och lösningar inom mHealth. Företagets målsättning är att skapa förutsättningar för fler att anamma ny teknik och har genom åren tilldelats flera internationella priser och utmärkelser för både design och innovativ produktutveckling. 2012 omsatte Doro 837,5 Mkr och aktien är noterad på OMX Nasdaq Stockholm, Nordiska listan, Small-cap. www.doro.com.

Doro AB offentliggör denna information enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 2 september 2013, kl 10:00 CET.

Doro AB

Show as PDF