Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Doro

Doro

Doro publicerar sin årsredovisning för 2018

17:30 / 5 April 2019 Doro Press release

Pressmeddelande
Malmö den 5 april 2019

Doro publicerar sin årsredovisning för 2018

Doros publicerar idag sin årsredovisning för 2018, https://corporate.doro.com/sv/. En digital version av årsredovisningen finns även bifogad i detta pressmeddelande.

For more information, please contact:
Carl-Johan Zetterberg Boudrie, CFO Doro Group, +46 (0)70 335 84 49
ir@doro.com

Om Doro
Doro AB utvecklar telekomprodukter och tjänster för seniorer så att de kan leva ett fullt och rikt liv. Förutom positionen som global marknadsledare i sin kategori - telekom för seniorer - erbjuder Doro även en bred portfölj av produkter och tjänster för trygghets- och omsorgslösningar. Dessa smarta lösningar är skräddarsydda för seniorers och funktionshindrades specifika behov, bidrar även till att koppla ihop generationer digitalt och skapa en trygg och självständig tillvaro i det egna hemmet. Doro är ett svenskt publikt bolag och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Nordiska listan, Small Cap. 2018 uppgick nettoomsättningen till 1 906 miljoner kronor (186 miljoner euro). Besök Doro på www.doro.se eller www.facebook.com/dorosverige.

Denna information är sådan information som Doro AB är skyldig att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 april 2019, 17.30 CET.

 

Bilaga

GlobeNewswire

This information was distributed by GlobeNewswire https://www.globenewswire.com/