Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Elos Medtech

Elos Medtech

Elos dotterbolag Elos Fixturlaser öppnar säljbolag i Italien

08:30 / 29 September 2010 Elos Medtech Press release

Med ett nytt säljbolag i Italien, Fixturlaser S.r.l., fortsätter Elos Fixturlaser sin offensiva marknadsstrategi och stärker sin närvaro på den lokala marknaden. 

Efter att ha öppnat ett representationskontor i Dubai tidigare i år, tar Elos Fixturlaser nu nästa steg i sin offensiva marknadsstrategi och bildar ett nytt säljbolag i Italien, Fixturlaser S.r.l.

Enligt företagets VD, Hans Svensson, var tiden mogen för detta steg.

- Vi gick starka genom konjunkturnedgången, mycket tack vare den konkurrenskraftiga produktportfölj vi har byggt upp under de senaste fyra åren. Nu stärker vi vår marknadsnärvaro i olika områden och kommer att fortsätta göra så under de närmsta åren. 

Fixturlaser S.r.l. ansvarar för all försäljning av Elos Fixturlasers produkter i Italien. Företaget planerar också att kunna utföra reparationer och kalibrering av dessa produkter inom en snar framtid. Lokaliserat i Milanoområdet, befinner sig bolaget mitt i centrum för den italienska tillverkningsindustrin. Det bemannas av två anställda med lång erfarenhet av laserbaserad axeluppriktning och det finns därmed goda förutsättningar för en effektiv bearbetning av den italienska marknaden.

- Det är glädjande att se de framgångar Elos Fixturlasers nya produkter nått och jag är övertygad om att starten av verksamheten i Italien kommer att gynna försäljningen ytterligare, säger Göran Brorsson, koncernchef för Eloskoncernen.

Lidköping, 2010-09-29

Elos AB (publ)

Informationen i denna pressrelease är sådan som Elos AB ska offertliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 29 september 2010 kl 08.30 (CET).


För ytterligare upplysningar kontakta Göran Brorsson koncernchef, telefon 0510 48 43 65, 0705 11 78 60, eller Hans Svensson, VD Elos Fixturlaser, 031 706 28 04, 0705 86 43 06.

Eloskoncernens verksamhet omfattar utveckling, tillverkning och marknadsföring till internationella kunder som har behov av komplexa produkter som används i krävande miljöer inom affärsområdena Medicinteknik och Precisionsteknik. För ytterligare information se "www.elos.se".

Show as PDF