Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Social media

facebook   Meet us at Facebook

facebook   Follow us on Twitter

   Follow us on LinkedIn

ENLABS

ENLABS: Blir huvudsponsor till Lettlands fotbollsliga

15:10 / 15 March 2019 ENLABS Press release

Enlabs ingår avtal med Lettlands herrfotbollsliga (motsvarande Allsvenskan) medförande att Optibet, det ledande varumärket i Baltikum, blir huvudsponsor till högstaligan i Lettland, som framöver heter "Optibet Virsliga".

"Vi är väldigt glada och stolta över att vi kommit överens om att Optibet blir huvudsponsor för Lettlands högsta fotbollsliga. Enlabs är ett bolag som strävar efter att ge tillbaka till idrotten och det känns fantastiskt att vi nu får vara med och utveckla fotbollen i landet. Vi är genom detta huvudsponsorer till Lettlands högstaligor i både fotboll och ishockey vilket stärker vår varumärkeskännedom ytterligare i regionen." säger Dainis Niedra, Regional Director of operations.

Avtalet som gör Optibet till huvudsponsor sträcker sig över säsongerna 2019 och 2020.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Robert Andersson

VD- och koncernchef

robert.andersson@enlabs.se/ +371 2 7327810

Om ENLABS

ENLABS står för Entertainment Laboratories. Vi är ett bolag som skapar underhållning genom nytänkande inom tre affärsområden: Nätspel, Media och Solutions. Bolagsgruppen har kontor i Tallinn, Riga, Vilnius, Malta, Marbella och Stockholm. De operativa dotterbolagen innehar nationella licenser och tillstånd för sina verksamheter och koncernen sysselsätter omkring 190 anställda. ENLABS AB är noterat på Nasdaq First North i Stockholm. Bolagets Certified Adviser är Redeye, +46 (0)8 121 576 90, Certifiedadviser@redeye.se

Mer information finns tillgänglig via enlabs.se

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/