Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Eurocon

Eurocon

Ny beställning från Södra Wood

09:49 / 9 June 2016 Eurocon Press release

Eurocon har i sitt dotterbolag Automation West mottagit en order från Södra Wood gällande leverans av el- och automation för styrning av en ny avbarkningsrotor som ska installeras på Södra Woods anläggning i Väröbacka under sommaren.

I vårt åtagande ingår leverans av apparatskåp, programmering av styrsystem, elinstallation och driftsättning. Ordervärdet är 1,5-2 miljoner kronor.

För mer information:
Peter Nilsson
Automation West AB
070-259 50 14
Peter.N@automationwest.se

Fakta om Eurocon Consulting AB (publ)
EUROCON är en svensk koncern som grundades 1990 med huvudkontor i Örnsköldsvik och verksamhet i Karlshamn, Göteborg, Stockholm, Sundsvall, Härnösand och Kiruna. Bolaget är listat på AktieTorget. Eurocon har ca 200 medarbetare och erbjuder konsulttjänster och produkter för olika processer inom massa- och papper-, energi-, kemi-, verkstads- samt gruv- och stålindustrin. Vår specialitet är ny- och ombyggnadsprojekt där vi utför förstudier, förprojekt och genomförandeprojekt. Vår bas finns i Sverige men våra kunder finns över hela världen. Huvudsakliga verksamhetsområden är projektledning, processteknik, processtyrning, elkraft, automation, tryckkärl, HVAC, anläggningskonstruktion, mekanik, datateknik och revisionsbesiktningar. För mer information se www.eurocon.se.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/