Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork på jakt efter kompetenta IT-konsulter

12:00 / 1 November 2000 eWork Press release

eWork som arbetar med matchning av konsulter och uppdragsgivare startar imorgon en unik relationsskapande kampanj. Aktiviteten, som kommer att pågå i en veckas tid, vänder sig till IT-människor varför man har valt att fokusera kampanjen till Stureplan, High Tech building och Kista. eWork har just nu många spännande och välbetalda uppdrag som väntar på rätt kompetens.

Imorgon startar eWork en stor kampanj med syfte att nå ut till IT-människor och företag som söker arbete/arbetskraft i projektform. Kampanjen bygger på ett nytt koncept som företaget är först med att pröva i Stockholms innerstad. Rapsoljedrivna bilar med stortavlor där eWorks budskap profileras kommer åka mellan Stureplan, High Tech building och Kista i Stockholm. Värdar och värdinnor kommer också att finnas på plats för att dela ut information om eWork.

- Kampanjen är ett nytt sätt för oss att komma i kontakt med vår målgrupp. Vi vänder oss till IT-människor varför vi fokuserar kampanjen till de områden där dessa människor befinner sig dagligen. Vi vänder oss både till uppdragsgivare som söker specialistkompetens och till konsulter som söker uppdrag på projektbasis, säger Sofie Lindqvist marknadschef på eWork.

Kampanjen utvidgas i nästa vecka då bilarna kommer att finnas runt mässan Internet World på Sollentunamässan samt runt Kompetensmässan vid World Trade Center. Här når man på ett naturligt sätt ut till både de företag och till den kompetens som eWork vänder sig till.

För mer information: Sofie Lindqvist, Marknadschef eWork, Tel: 08-50 60 55 40, Mobil: 0705-15 49 83

eWork matchar kompetens med projekt. För projektarbetet tillhandahåller eWork effektiva lösningar för samarbete och administration. eWork erbjuder fyra tjänster: matchning, utbildning, ekonomiservice och projektkontor. eWork grundades i San Francisco och finns idag även i Stockholm och London. eWork Scandinavia AB, Riddargatan 23 A, SE-114 57 Stockholm, Sweden, Tel:+46-8-50 60 55 00, Fax: 46-8-50 60 55 01, www.ework.se.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817659

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817660

Show as PDF