Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Ny styrelseordförande i eWork

12:00 / 30 November 2001 eWork Press release

Jan Petterson har blivit vald till styrelseordförande i eWork Scandinavia AB. Jan har ca 30 års erfarenhet från elektronik- och IT-branschen. Han har grundat ett antal bolag inom dessa områden i Skandinavien och i USA och är idag aktiv i ett antal bolagsstyrelser inom olika områden. Jan Petterson har i grunden en elektronikingenjörsexamen samt managementutbildning från IFL.

– Jag tvekade inte när huvudägarna och styrelsen i eWork erbjöd mig att ta på mig ordförandehatten. Jag har följt bolaget i Sverige sedan starten som minoritetsägare och är imponerad av dess etablering på den svenska marknaden med sin affärsmodell att erbjuda marknaden kvalificerade IT konsulter, säger Jan Pettersson.

– Vidare ser jag stora möjligheter för eWork att etablera sig på den svenska marknaden med sin egenutvecklade programvara ProSource som är ett komplett upphandlings-verktyg för tjänsteanskaffning, både externt och internt hos medelstora till stora företag, fortsätter Jan Pettersson.

– Det kommer att bli intressant att jobba aktivt med eWork i framtiden, avslutar Jan Pettersson.

Övriga medlemmar i styrelsen är Ulf Eriksson, Investment Manager på Telia Business Innovation, Magnus Stuart, VD Custos Venture Capital AB, Hans Bukow, grundare och VD för eWork Exchange Inc. i USA, Henrik Baltscheffsky, VD för InterComm Capital, Joe Pagano, ekonomichef på eWork Exchange Inc. i USA samt Magnus Berglind, grundare av eWork Scandinavia AB.

För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, VD eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, Mobiltel: 070-374 64 75 E-post:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag som tillhandahåller specialiserade och erfarna IT-konsulter. Vi är idag 15 anställda och har starka och långsiktiga ägare i form av Telia, Investment AB Öresund, Salenia, eWork USA och de anställda på eWork. eWork Scandinavia AB Riddargatan 23 A 114 57 Stockholm Tel: 08-50 60 55 00 www.ework.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817743

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817744

Show as PDF