Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork blir leverantör av specialister för affärskritiska system

12:00 / 18 February 2002 eWork Press release

eWork Scandinavia AB tecknar ramavtal med OM-gruppen och blir leverantör av specialister för affärskritiska system inom den finansiella sektorn. Det kommer bl a att innefatta specialister som systemutvecklare och systemarkitekter.

- eWork lägger stor vikt på kvalitetssäkring vid urvals- och leveransprocessen så det här avtalet är vi extra stolta över då OM har höga krav på sina leverantörer, kommenterar Claes Ruthberg, VD för eWork.

OM-gruppen vill minska antalet leverantörer och förenkla och effektivisera hanteringen av inköp av konsulter och specialister och eWorks koncept är just ett steg i den riktning.

eWorks affärsmodell bygger på att inte ha några fast anställda konsulter, vilket bidrar till lägre kostnader samt en objektivitet vid urvalet till kunderna. I eWorks nätverk finns över 5 000 specialiserade IT-konsulter från mindre företag som har hög kompetens och lång erfarenhet. eWork agerar som ett konsultbolag och tar fullt ansvar med alla konsultbolag bakom sig.

OM är världens ledande leverantör av teknologi för transaktioner för börsen och erbjuder integrerade kostnadseffektiva IT -lösningar för världens marknad.

För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, VD eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 070-374 64 75 E-mail:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag som tillhandahåller specialiserade och erfarna IT-konsulter. Vi är idag 15 anställda och har starka och långsiktiga ägare i form av Telia, Investment AB Öresund, Salenia, eWork USA och de anställda på eWork. eWork Scandinavia AB Riddargatan 23 A 114 57 Stockholm Tel: 08-50 60 55 00 www.ework.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817764

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817765

Show as PDF