Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork levererar kvalificerade specialister på .NET och C#

12:00 / 8 March 2002 eWork Press release

eWork Scandinavia AB tecknar ramavtal med Microsoft Mobile Internet och blir leverantör av specialister på .NET och C#. Microsoft Mobile Internet utvecklar mobila lösningar med Microsofts produkter.

 Konsulterna i fråga måste vara oerhört framåt och utvecklare ända ut i fingerspetsarna. Det krävs att de är före sin tid och att de är väl insatta i Microsofts produkter, vilket vi kan erbjuda genom våra vassa specialister i eWorks nätverk, säger Claes Ruthberg, VD för eWork.

Microsoft Mobile Internet har tidigare haft ett begränsat urval för att hitta dessa specialister och med avtalet med eWork, utökas utbudet och processen förenklas med att ta in konsulter.

eWorks affärsmodell bygger på att inte ha några fast anställda konsulter, vilket bidrar till lägre kostnader samt en objektivitet vid urvalet till kunderna. I eWorks nätverk finns över 5 000 specialiserade IT-konsulter från mindre företag som har hög kompetens och lång erfarenhet. eWork agerar som ett konsultbolag och tar fullt ansvar för alla konsultbolag vi företräder.

Under den senaste tiden har eWork skrivit avtal med bl a Telia och OM.

För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, VD eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 070-374 64 75 E-post:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag som tillhandahåller specialiserade och erfarna IT-konsulter. Vi är idag 15 anställda och har starka och långsiktiga ägare i form av Telia, Investment AB Öresund, Salenia, eWork USA och de anställda på eWork. eWork Scandinavia AB Riddargatan 23 A 114 57 Stockholm Tel: 08-50 60 55 00 www.ework.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817780

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817781

Show as PDF