Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork bevisar än en gång att de tillhör Sverige-eliten inom konsultförmedling.

12:00 / 22 May 2002 eWork Press release

eWork har tecknat ramavtal med Riksförsäkringsverket, RFV, och är därmed godkända som ramavtalsleverantör i deras upphandling av Konsultmäklare. Upphandlingen har vänts till mäklare med hög leveranskapacitet, med erfarenhet inom branschen och med brett kompetensnätverk inom aktuella områden. eWork har i konkurrens med 11 andra leverantörer valts ut som en av två godkända inom fem olika specialistområden:

1. Verksamhetsutveckling och strategi 2. Projektledning 3. Systemutveckling och systemförvaltning 4. Datordrift 5. Teknik

Inom 4 av de 5 områdena rankades eWork etta och i det återstående tvåa.

- Det är ju ett toppbetyg och avtalet fyller en viktig funktion för vidare satsning inom den offentliga sektorn. Vi är konkurrenskraftiga gällande kompetens och pris och känner oss stärkta med detta besked, säger Claes Ruthberg, VD för eWork.

eWorks affärsmodell bygger på att inte ha några fast anställda konsulter, vilket bidrar till lägre kostnader samt en objektivitet vid urvalet till kunderna. I eWorks nätverk finns över 5 000 specialiserade IT-konsulter från mindre företag som har hög kompetens och lång erfarenhet.

För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, VD eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 070-374 64 75 E-mail:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag som levererar specialiserade och erfarna IT-konsulter. Vi är idag 15 anställda och har starka och långsiktiga ägare i form av Telia, Investment AB Öresund, Salenia, eWork USA och de anställda på eWork. Bland kunderna återfinns Telia, OM och Siemens-Elema m fl. eWork Scandinavia AB Riddargatan 23 A 114 57 Stockholm Tel: 08-50 60 55 00 www.ework.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817802

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817803

Show as PDF