Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork utvald som Core Supplier till stort internationellt företag

12:00 / 1 July 2002 eWork Press release

eWork har tecknat ramavtal med IBM och är därmed Core Supplier av specialiserade datakonsulter. Efter rigorös kontroll och synande i sömmarna är eWork utvald konsultförmedlare.

- eWork är på frammarsch vilket vi bevisat ännu en gång med att vinna den hårda matchen i offertomgången. Vi känner att det rullar på och det är en spännande period för eWork nu., säger Claes Ruthberg, VD för eWork.

eWorks affärsmodell bygger på att inte ha några fast anställda konsulter, vilket bidrar till lägre kostnader samt en objektivitet vid urvalet till kunderna. I eWorks nätverk finns över 5 000 specialiserade IT-konsulter från mindre företag som har hög kompetens och lång erfarenhet.

För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, VD eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 070-374 64 75 E-mail:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag som levererar specialiserade och erfarna IT-konsulter. Vi är idag 15 anställda och har starka och långsiktiga ägare i form av Telia, Investment AB Öresund, Salenia, eWork USA och de anställda på eWork. Bland kunderna återfinns Telia, OM och Siemens-Elema m fl. eWork Scandinavia AB Riddargatan 23 A 114 57 Stockholm Tel: 08-50 60 55 00 www.ework.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817811

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=817812

Show as PDF