Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Sven Hagströmer ny styrelseordförande i eWork

12:00 / 23 May 2006 eWork Press release

Sven Hagströmer, ordförande i Investment AB Öresund, är ny styrelseordförande i eWork, Nordens största mäklare av IT-konsulter. Sven Hagströmer är en av huvudägarna i eWork genom investmentbolaget Investment AB Öresund. eWork startade 2000 och har rönt enorma framgångar. I år väntas eWork omsätta 600 miljoner kronor. Drygt 15 000 konsulter är knutna till företaget, som ser till att kunderna får tillgång till rätt kompetens och att kvalificerade IT-konsulter hittar uppdragsgivare. En affärsidé som visat sig mycket framgångsrik.

- eWorks affärsidé är genialisk, säger Sven Hagströmer. Jag tvekade inte en sekund utan tackade ja till uppdraget direkt. Samma obefintliga betänketid som när jag beslutade mig för att investera i eWork för snart sex år sedan. Mitt bidrag blir att fortsätta stärka eWorks ställning som Nordens ledande konsultmäklare inom IT. Vi kommer fortsätta satsa på vår hemmamarknad. Om våra kunder visar intresse, har vi för avsikt att etablera oss även utanför Norden, säger Sven Hagströmer.

- Vi är jätteglada och stolta över att få tillgång till ett riktigt styrelseproffs som Sven Hagströmer, säger Claes Ruthberg VD på eWork. Sven har stor erfarenhet av att arbeta med börsföretag och kommer vara en stor tillgång i vår fortsatta expansion. Med sin långa och gedigna erfarenhet är han naturligtvis även en tillgång inför den kommande börsintroduktionen, fortsätter Claes Ruthberg.

Behovet av IT-konsulter ökar och efterfrågan på konsulter med speciella spetskompetenser kan vara svåra för företagen att hitta. Genom eWork får de på ett effektivt sätt tillgång till de konsulter och kompetenser de söker. eWork har avtal med en lång rad stora nationella och internationella bolag och finns idag i Stockholm, Malmö/Lund, Göteborg, Jönköping, Köpenhamn och Helsingfors. För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post:

Sofie König, marknadsansvarig, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983 E-post:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag med verksamhet i Norden. eWork har idag 42 anställda och har starka och långsiktiga huvudägare i form av Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna återfinns TeliaSonera, OMX, FMV,Statskontoret, Alecta, Scania, IBM, Ericsson, SEB och Föreningssparbanken.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818172

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818173

Show as PDF