Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Nordens ledande konsultmäklare etablerar sig i Norge

12:00 / 26 June 2006 eWork Press release

Nordens största mäklare av IT-konsulter, eWork, etablerar sig i Oslo. Företaget startades 2000 och har vuxit mycket snabbt. Drygt 15 000 konsulter är knutna till eWork, som ser till att företagen får tillgång till rätt kompetens och att kvalificerade IT-konsulter hittar uppdragsgivare. En affärsidé som visat sig vara minst sagt framgångsrik. I år väntas eWork omsätta mer än 600 miljoner kronor.

Karl Johans gate 13 är adressen för det nya kontoret. Ansvarig för företagets etablering i Norge är Anders Skolleborg.

– Det finns ett stort intresse för vår affärsidé att mäkla IT-konsulter i Norge och vi har fått flera konkreta önskemål från norska bolag om att vi ska etablera oss här. Konsultmäkleri är obruten mark i Norge och det finns en stor efterfrågan. Med vår affärsmodell ser vi stora möjligheter att ta en stark position även på den norska marknaden, säger Anders Skolleborg.

Etableringen i Norge är ett led i en medveten expansion. eWork är redan ledande i Norden och till hösten planerar företaget att söka sig även utanför Norden.

– Vi tror på lokal närvaro i vår mäklarroll. Våra kunder vill veta vem de har kontakt med. De personliga relationerna är viktiga. Konsultförsörjning blir bättre om man finns på plats, berättar Claes Ruthberg, vd på eWork Scandinavia.

Behovet av IT-konsulter ökar liksom efterfrågan på konsulter med speciella spetskompetenser, som kan vara svåra för företagen att hitta. Genom eWork får de på ett effektivt sätt tillgång till de konsulter och kompetenser de söker.

eWork har avtal med en lång rad stora nationella och internationella bolag och finns idag i Stockholm, Malmö/Lund, Göteborg, Jönköping, Köpenhamn och Helsingfors. För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post:

Sofie König, marknadsansvarig, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983 E-post:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag med verksamhet i Norden. eWork har idag 42 anställda och har starka och långsiktiga huvudägare i form av Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna återfinns TeliaSonera, OMX, Scania, Tele 2, IBM, Fortum, Ericsson, Tetra Pak, Posten och HP.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818174

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818175

Show as PDF