Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork tecknar nordiskt avtal med IBM

12:00 / 21 August 2006 eWork Press release

eWork ska förse IBM med allt från kompetent helpdesk-personal till riktigt vassa seniora IT-konsulter. Det är innebörden i det avtal som nyligen träffats mellan företagen. Det är främst till IBM:s mest konsultkrävande affärsområde, IT Delivery, som eWork ska bidra med resurser. Som nordens största mäklare av IT-konsulter har eWork valts ut som leverantör till alla de nordiska länderna Sverige, Danmark, Norge och Finland. Avtalet omfattar ett år med option på ett års förlängning.

– Anledningen till att vi fått avtalet tror jag helt enkelt är att vi snabbt levererar mycket bra och prisvärda konsulter med hög kvalitet. Det kan låta självklart men det är vår affärsidé och den har visat sig var minst sagt framgångsrik. Att vi finns i alla fyra länderna har säkert också sin betydelse, eftersom vi tror att lokal närvaro och personliga möten är grunden för goda relationer, säger Claes Ruthberg, vd på eWork Scandinavia.

eWork startades 2000 och har vuxit mycket snabbt. Drygt 16 000 konsulter är knutna till företaget, som ser till att kunderna får tillgång till rätt kompetens och att kvalificerade IT-konsulter hittar uppdragsgivare. eWork har avtal med en lång rad stora nationella och internationella bolag och finns idag i Stockholm, Malmö/Lund, Göteborg, Jönköping, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. I år väntas eWork omsätta mer än 600 miljoner kronor. Bolaget planerar en börsintroduktion inom de närmaste två åren. För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post:

Sofie König, marknadsansvarig, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983 E-post:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag med verksamhet i Norden. eWork har idag 42 anställda och har starka och långsiktiga huvudägare i form av Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna återfinns TeliaSonera, OMX, Scania, Tele 2, IBM, Fortum, Ericsson, Tetra Pak, Posten och HP. www.ework.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818187

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818188

Show as PDF