Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Tecknar avtal med Länsförsäkringar

12:00 / 20 September 2006 eWork Press release

eWork har fått förtroendet att förse Länsförsäkringar med kvalificerade it-konsulter på alla nivåer. Samarbetet regleras i ett avtal som sträcker sig tre år framåt. Länsförsäkringar är en stor konsultköpare och redan tidigare kund hos eWork sedan flera år.

Avtalet syftar till att förenkla rekryteringen, upphandlingen och administrationen av konsulter för Länsförsäkringar. De konsulter som har pågående uppdrag på Länsförsäkringar ges möjlighet att gå över i eWorks konsultpool, vilket säkerställer kontinuiteten och ger konsulterna möjlighet att fortsätta samarbetet med Länsförsäkringar. Konsulterna får därigenom även tillgång till eWorks service och affärskontakter. Länsförsäkringar slipper en massa administration och får en kontaktpunkt för rekrytering, planering, ledning och fakturering av alla konsulter.

– Vi är väldigt glada över att Länsförsäkringar ger oss förtroendet att hantera deras konsultförsörjning. Konsulter är en viktig del av deras verksamhet och vi erbjuder en lösning som är bra för alla inblandade. Kunden avlastas och slipper lägga tid på att leta upp och administrera it-konsulter, konsulterna får tillgång till ett stort kontaktnät och stora kunder, som de annars kanske aldrig skulle få möjlighet att arbeta med. Vi erbjuder ett win-win-koncept som Länsförsäkringar har fastnat för, säger Helena Löfgren, som är kundansvarig för Länsförsäkringar på eWork.

eWork startades 2000 och har vuxit mycket snabbt. Drygt 19 000 konsulter är knutna till eWork, som ser till att kunderna får tillgång till rätt kompetens och att kvalificerade IT-konsulter hittar uppdragsgivare. För närvarande är 600 konsulter i uppdrag på olika bolag, vilket är en höjning med 30 procent bara i år. eWork har avtal med en lång rad stora nationella och internationella bolag och finns idag i Stockholm, Malmö/Lund, Göteborg, Jönköping, Köpenhamn, Oslo och Helsingfors. I år väntas eWork omsätta mer än 600 miljoner kronor. Bolaget planerar en börsintroduktion inom de närmaste två åren. För ytterligare information kontakta:

Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75, E-post:

Sofie König, marknadsansvarig, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-515 49 83, E-post:

eWork Scandinavia AB är ett snabbt växande företag med verksamhet i Norden. eWork har idag 48 anställda och har starka och långsiktiga huvudägare i form av Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna återfinns TeliaSonera, OMX, Scania, Tele 2, IBM, Fortum, Ericsson, Tetra Pak, Posten och HP. www.ework.seDenna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818283

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818284

Show as PDF