Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

IT-konsultmäklaren eWork Årets Snabbväxare

12:00 / 9 May 2007 eWork Press release

eWork, Nordens ledande IT-konsultmäklare, toppar listan över Årets Snabbväxare* i Sverige. eWork har haft en genomsnittlig årlig tillväxt på 128 procent under de senaste sju åren och ligger därmed på förstaplats. Drygt 26 000 konsulter är knutna till eWork som ser till att kunderna får tillgång till rätt kompetens och att kvalificerade IT-konsulter hittar uppdragsgivare. Listan över Årets Snabbväxare tas fram av Ahrens & Partner.

− Vi är mycket stolta över att vara nummer ett bland Årets Snabbväxare i Sverige. Vår snabba och uthålliga tillväxt fortsätter och vi planerar för en börsintroduktion om ungefär ett år, säger Claes Ruthberg, eWorks vd. Han fortsätter:

− Förklaringen till våra framgångar är att fler och fler företag, myndigheter och kommuner upptäcker att de genom eWork får tillgång till IT-kompetens av toppklass på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Samtidigt väljer allt fler en- och fåmanskonsulter inom IT att sälja sina tjänster genom eWork.

eWorks affärsidé är att förse företag, myndigheter och organisationer med just den IT-kompetens de efterfrågar och sköta all administration kring uppdraget. eWork har inga egna konsulter anställda. Urvalet sker bland de över 26 000 IT-konsulterna i eWorks nätverk. Genom en kvalitetssäkrad urvalsprocess erbjuder sedan eWork kunden den bästa kompetensen för uppdraget.

− Idag har vi 26 000 IT-konsulter från alla de nordiska länderna i vårt nätverk. Det finns inget konsultbolag som kan matcha den siffran. Ett viktigt skäl till att så många kvalificerade IT-konsulter vill samarbeta med oss är att vi genom våra kunder erbjuder dem så spännande och utvecklande uppdrag, kommenterar Clas Ruthberg.

* För att komma med på listan över Årets Snabbväxare krävs att företaget ska ha funnits i minst sju år, haft en genomsnittlig tillväxt på 25 procent över 6 år och vara lönsamt. Omsättningen måste ha varit minst 6 Mkr för sju år sedan och minst 60 Mkr föregående år. Antalet anställda ska vara minst 60. Listan har tagits fram av Ahrens&Partners varje år sedan 1994.

För ytterligare information kontakta:

Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post:

Sofie König, marknadschef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 40, mobiltelefon: 070-5154983 E-post:

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande mäklare av IT-konsulter. eWork har idag 75 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Huvudägare är Investment AB Öresund, Salénia och grundaren Magnus Berglind. Bland kunderna finns TeliaSonera, OMX, FMV, Statskontoret, Alecta, Scania, IBM, Ericsson, SEB och Swedbank.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818447

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=818448

Show as PDF