Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

EDB Business Partner/Virtù har ingått ett ramavtal med eWork

14:50 / 14 October 2008 eWork Press release

EDB Business Partner/Virtù har ingått ett ramavtal med konsultmäklaren eWork. Detta innebär att eWork ska tillhandahålla konsulttjänster från mindre IT-konsultföretag till EDB Business Partner.

Virtù ägs helt av EDB Business Partner och förmedlar all inhyrning av konsulter till EDB-koncernen i Norge. EDB Business Partner är Nordens största IT-koncern och vid underkapacitet hyr de in konsulter till utmanande och spännande teknologiprojekt hos några av de största företagen i Norden. Genom detta avtal räknar EDB Business Partner med att ytterligare effektivisera processen vid inhyrning av externa konsulter, minska de administrativa kostnaderna och få tillgång till ännu fler av marknadens mest kompetenta IT-konsulter.

Vi är naturligtvis mycket stolta över att ha fått förtroendet att hjälpa EDB Business Partner/Virtù att hitta rätt IT-kompetens. Det här avtalet kommer att bidra till att effektivisera vardagen för såväl EDB/Virtù som konsulterna, säger Terje Andersen, VD för eWork Norge.

eWorks företagsidé är att hjälpa kunderna att hitta just den IT-kompetens som de söker och ta hand om all administration runt uppdraget. eWork har inga egna konsulter anställda. Urvalet sker bland de många högt kvalificerade IT-konsulterna i eWorks nätverk där det finns över 30 000 konsultprofiler.

Vi är mycket nöjda med utvecklingen på den norska marknaden. Vår vision är att hitta konsulter till alla kunder och kunder till alla konsulter. Med hjälp av en kvalitetssäkrad urvalsprocess hittar eWork snabbt rätt kandidat och garanterar objektivitet. Allt fler IT-konsultföretag med få anställda väljer att sälja sina tjänster genom eWork, förklarar Terje Andersen.

Mer information: Terje Andersen, VD, eWork Norge AS Tel: 22 40 36 22, mobiltelefon: 970 79 440 E-post: Internett: www.ework.no

Christoffer Haug Olsen, VD, Virtu AS Mobiltelefon: : +47 482 41 482 E-post: Webbplats: www.virtu.no

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande konsultmäklare och är från och med den 22 maj noterat på OMX First North. eWork har idag över 140 anställda och kontor i alla de nordiska länderna. Huvudägare är Investment AB Öresund och Salénia. eWork har avtal med Nordens mest respekterade och väletablerade företag.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=879069

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=879070

Show as PDF