Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork har tecknat nytt ramavtal med Göteborgs stad

11:10 / 9 October 2008 eWork Press release

eWork har tecknat nytt ramavtal med Göteborgs stad. Avtalet gäller under 2 år och innebär att eWork får förse Göteborgs stad med olika typer av konsulter inom managementområdet. eWork har sedan tidigare ramavtal med Göteborgs stad inom IT relaterad verksamhet.

eWork har funnits med lokal närvaro i Göteborg sedan mars 2006. eWork är Nordens ledande mäklare av konsulter inom IT, teknik, telekom och verksamhetsutveckling. eWork ser till att företag och offentlig sektor får tillgång till rätt kompetens och att kvalificerade konsulter hittar uppdragsgivare. En affärsidé som visat sig vara minst sagt framgångsrik. Över 30 000 konsulter är idag knutna till eWorks nätverk.

- Anledningen till att vi fått avtalet tror jag beror på att vi snabbt levererar mycket bra och prisvärda konsulter med hög kvalitet. Det kan låta självklart men det är vår affärsidé och den har visat sig var minst sagt framgångsrik, säger Jimmie Carling, Regionchef i Göteborg.

- eWork har under de senaste två åren etablerat sig som den ledande konsultmäklaren i Göteborg inom IT och vi ser fram emot motsvarande utveckling inom managementområdet, fortsätter Jimmie Carling.

Efterfrågan på verksamhetskonsulter har ökat och denna typ av kompetens kan vara svår att hitta. Genom eWork får Göteborgs stad på ett effektivt sätt tillgång till de konsulter och kompetenser de söker.

eWork har avtal med en lång rad stora nationella och internationella bolag och finns idag i Stockholm, Malmö/Lund, Göteborg, Köpenhamn, Horsens, Helsingfors och Oslo.

För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post:

Sofie König, marknadschef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983 E-post:

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande konsultmäklare och är från och med den 22 maj noterat på OMX First North. eWork har idag 130 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Huvudägare är Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna finns exempelvis TeliaSonera, OMX, FMV, Statskontoret, Alecta, Scania, IBM, Ericsson, SEB och Swedbank.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=876803

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=876804

Show as PDF