Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork tecknar ramavtal med Lantmännen

10:54 / 6 November 2008 eWork Press release

eWork, Nordens ledande konsultmäklare, har tecknat ett nytt ramavtal med Lantmännen. eWork ska förse sin nya kund med konsulter inom IT och verksamhetsutveckling och avtalet gäller under två år.

─ Ramavtal är avgörande för vår framgång och att Lantmännen visar förtroende för vår affärsmodell är mycket glädjande. Vi är naturligtvis mycket stolta över att vara en av de leverantörer som har fått förtroendet att hjälpa Lantmännen att hitta den bästa kompetensen. eWork erbjuder Lantmännen en kostnadseffektiv lösning genom att vara avtalspart gentemot konsulterna, säger Claes Ruthberg, Vd på eWork.

eWorks affärsidé är att förse företag, myndigheter och organisationer med just den kompetens de efterfrågar och sköta all administration kring uppdraget. eWork har inga egna konsulter anställda. Urvalet sker bland de många kvalificerade konsulter i eWorks nätverk med 30.000 konsultprofiler. Genom en kvalitetssäkrad urvalsprocess erbjuder sedan eWork kunden den bästa kompetensen för uppdraget. eWork har idag 1600 konsulter på uppdrag i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

För ytterligare information kontakta:

Claes Ruthberg, Vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post:

Sofie König, marknadschef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983 E-post:

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande konsultmäklare och är från och med den 22 maj noterat på OMX First North. eWork har idag 130 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Huvudägare är Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna finns exempelvis TeliaSonera, OMX, FMV, Statskontoret, Alecta, Scania, IBM, SEB och Swedbank.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=891074

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=891075

Show as PDF