Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork tecknar ramavtal med Försäkringskassan

11:54 / 16 March 2009 eWork Press release

eWork, Nordens ledande konsultmäklare, har tecknat ett nytt ramavtal med Försäkringskassan inom ”standardprodukter” och ”egenutvecklade produkter”. Avtalet gäller under 2 år med möjlighet till förlängning i ytterligare 2 år.

- Ramavtal är avgörande för vår framgång och att Försäkringskassan som är en av Sveriges största köpare av konsulttjänster visar förtroende för vår affärsmodell är mycket glädjande. Vi är naturligtvis mycket stolta över att vi fått förtroendet att hjälpa Försäkringskassan i sin ambition att sänka sina konsulthanteringskostnader, utan att ge avkall på att hitta den bästa kompetensen till uppdragen, säger Claes Ruthberg, Vd på eWork.

eWorks affärsidé är att förse företag, myndigheter och organisationer med skräddarsydda lösningar baserade på just den kompetens de efterfrågar. eWork har idag 1500 konsulter på uppdrag i Sverige, Danmark, Finland och Norge.


För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post: claes.ruthberg@ework.se Sofie König, marknadschef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983 E-post: sofie.konig@ework.se

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande konsultmäklare och är noterat på OMX First North. eWork har idag 155 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Huvudägare är Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna finns exempelvis TeliaSonera, OMX, FMV, Statskontoret, Alecta, Scania, IBM, SEB och Swedbank.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=944954

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=944955

Show as PDF