Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Ny Vd för eWorks kontor i Danmark

15:51 / 14 May 2009 eWork Press release

Bettina Thorkelin är nyanställd som Vd på eWorks kontor i Danmark. Bettina har lång och framgångsrik erfarenhet av IT branschen. Hon kommer närmast från en tjänst som försäljningsdirektör och har tidigare i sin karriär arbetat i många olika befattningar inom försäljning.

- Alla hos eWork arbetar efter tre grundläggande värderingar och detta märktes tydligt under mitt inledande möte med både ledare och medarbetare, säger Bettina Thorkelin. eWorks affärsmodell fungerar otroligt bra och tillför ett stort värde hos både kunder och konsulter. Kundernas behov matchas optimalt med de rätta specialisterna på väldigt kort tid och samtidigt med en väldigt hög kvalitetsnivå i hela processen. Jag ser fram emot att kunna använda min mångåriga erfarenhet för att leda eWork Danmark vidare på den resa som redan har börjat! Det råder inget tvivel om att vi nu befinner oss i en utmanande marknad, men med rätt arbetsinsats och ett bra fundament, så kommer vi att lyckas, avslutar Bettina Thorkelin.”.

- Vi är jätteglada och stolta över att få ta del av Bettinas långa branscherfarenhet, hennes breda kontaktnät och kunnande inom försäljning. Bettinas långa säljerfarenhet och förmåga att utveckla långa och starka relationer med stora spännande kunder är något som vi ser fram emot att få ta dra nytta av, säger Claes Ruthberg CEO eWork Group.

eWorks affärsidé är att förse företag, myndigheter och organisationer med skräddarsydda lösningar baserade på just den kompetens de efterfrågar. eWork har idag 1500 konsulter på uppdrag i Sverige, Danmark, Finland och Norge.


För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75 E-post: claes.ruthberg@ework.se Bettina Thorkelin, Adm. direktør, eWork Danmark ApS. Telefon: +45 77 99 32 20, mobiltelefon: +45 25 11 21 99 E-post: bettina@eworknordic.com

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande konsultmäklare och är noterat på OMX First North. eWork har idag 135 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Huvudägare är Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna finns exempelvis TeliaSonera, OMX, FMV, Statskontoret, Alecta, Scania, IBM, SEB och Swedbank.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=972800

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=972801

Show as PDF