Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork slår upp portarna till ett nytt kontor i Linköping

08:05 / 18 January 2010 eWork Press release

Nordens ledande konsultmäklare etablerar sig i fjärde storstadsregionen med kontor i Linköping, Platensgatan 3. I dagsläget är ca 1500 konsulter på uppdrag via eWork, som ser till att företagen får tillgång till rätt kompetens och att kvalificerade IT-konsulter hittar uppdragsgivare.

Den nya kontorschefen Peo Moosberg har var varit verksam som entreprenör i fjärde storstadsregionen under de senaste 20 åren och är grundare till ett flertal IT-bolag. eWorks affärsmodell innebär att köparna snabbt får konsulter med en optimal kompetens på plats. eWork är avtalspart och sköter all administration kring uppdragen. eWork är också en långsiktig strategisk samarbetspartner i kundföretagens arbete med att utveckla och effektivisera sin konsulthantering.

- Jag ser stora behov hos kunder i regionen att få hjälp att effektivisera och konsolidera sina inköp av konsulter inom IT, säger Peo Moosberg. Det är en sann glädje att få förtroendet och jag vet att eWork har det bästa erbjudandet på marknaden. Jag ser verkligen fram emot att koppla ihop leverantörer av konsulttjänster och köpande kunder i denna region, fortsätter Peo Moosberg.

- Linköping med omnejd är en spännande marknad som inte bara är en stark IT-region utan dessutom står för 30 procent av Sveriges industriproduktion, säger Claes Ruthberg Vd på eWork Scandinavia AB. Efterfrågan av våra tjänster är stor i området och vi tror på lokal närvaro. De personliga relationerna med både uppdragsgivare och konsulter är oerhört viktiga och konsultförsörjningen blir mycket bättre om man finns på plats hos kunderna, säger Claes Ruthberg. Att vi dessutom lyckats knyta till oss en sådan kunnig person som Peo Moosberg känns mycket lovande för att denna etablering ska bli framgångsrik, fortsätter Claes Ruthberg.

eWork har avtal med över 100 stora nationella och internationella företag och finns förutom i Linköping i Stockholm, Malmö, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.


För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75, E-post: claes.ruthberg@ework.se Peo Moosberg, Kontorschef, eWork Scandinavia AB fjärde storstadsregionen Tel: 08:50 60 55 00, mobiltelefon: : 070-570 04 37, E-post peo.moosberg@ework.se Sofie König, marknadschef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983, E-post: sofie.konig@ework.se

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande konsultmäklare och är noterat på OMX First North. eWork har idag 110 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Huvudägare är Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna finns exempelvis TeliaSonera, Nasdaq OMX, FMV, Statskontoret, Alecta, Scania, SEB och Swedbank.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1072065

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1072066

Show as PDF