Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Flygande start för eWorks nya Linköpingskontor

11:06 / 16 February 2010 eWork Press release

Nordens ledande konsultmäklare som nyligen etablerat sig i fjärde storstadsregionen genom ett kontor i Linköping har på kort tid tecknat två ramavtal. Ett avtal med Linköpings Kommun tidigare i år och nu även med Sjöfartsverket.

eWorks affärsmodell innebär att köparna snabbt får konsulter med en optimal kompetens på plats. eWork är avtalspart och sköter all administration kring uppdragen. eWork är också en långsiktig strategisk samarbetspartner i kundföretagens arbete med att utveckla och effektivisera sin konsulthantering. eWork har idag 1500 konsulter på uppdrag i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

- Vi tycker det är mycket roligt att få förtroendet av Sjöfartsverket och Linköpings Kommun. Att vi fått ramavtalen är en viktig del för eWorks etablering i fjärde storstadsregionen och för det framtida samarbete som vi nu ser fram emot att utveckla tillsammans, säger Linköpings kontorschef Peo Moosberg.

- Att få samarbeta med både Sjöfartsverket och Linköpings Kommun och hitta den bästa IT kompetensen känns självklart väldigt spännande, säger Claes Ruthberg vd på eWork Scandinavia AB. Detta särskilt med tanke på att regionen är väldigt stark inom IT och att vi ser ett stort behov hos kunder i regionen att få hjälp att effektivisera och konsolidera sina konsultinköp, fortsätter Claes Ruthberg. Den offentliga sektorn är en stor inköpare av IT tjänster och vi kan se att de driver utvecklingen och därmed bidrar till att vi kan etablera oss regionalt, vilket öppnar upp nya affärsmöjligheter. Vi väntar med spänning på svar på flera upphandlingar inom den offentliga sektorn, säger Claes Ruthberg.

eWork har avtal med över 100 stora nationella och internationella företag och finns förutom i Linköping i Stockholm, Malmö, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.


För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 05, mobiltelefon: 0703-74 64 75, E-post: claes.ruthberg@ework.se Peo Moosberg, Kontorschef, eWork Scandinavia AB fjärde storstadsregionen Tel: 013-31 04 55, mobiltelefon: : 070-570 04 37, E-post peo.moosberg@ework.se Sofie König, marknadschef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-5154983, E-post: sofie.konig@ework.se

eWork Scandinavia AB är Nordens ledande konsultmäklare och är noterat på OMX First North. eWork har idag 110 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Huvudägare är Investment AB Öresund och Salénia. Bland kunderna finns exempelvis TeliaSonera, Nasdaq OMX, , Alecta, Scania, SEB och Swedbank.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1086674

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1086675

Show as PDF