Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork tecknar avtal med Skanska

13:33 / 4 October 2011 eWork Press release

eWork har tecknat ramavtal med Skanskas IT-bolag, Skanska IT Nordic. eWork kommer förutom att leverera resurskonsulter, kunna bidra med att hitta synergieffekter, öka kontrollen och höja den administrativa kvaliteten för hanteringen av konsulter. Ramavtalet omfattar bl a roller som projektledare, teknikkonsulter, Oracle applikationskonsulter samt arkitekter. Avtalet löper över två år från och med juli 2011.

eWork är en komplett konsultleverantör och eWorks affärsmodell innebär att köparna snabbt får konsulter med en optimal kompetens på plats. eWork är avtalspart och sköter all administration kring uppdragen. eWork är också en långsiktig strategisk samarbetspartner i kundföretagens arbete med att utveckla och effektivisera sin konsulthantering. eWork har idag över 2000 konsulter på uppdrag i Sverige, Danmark, Finland och Norge.

– Jag är mycket glad över att vi på eWork får förtroendet att leverera konsulter till Skanska, säger Claes Ruthberg, vd och koncernchef, på eWork Scandinavia AB. Genom detta nya avtal får vi möjlighet att erbjuda den bästa kompetensen och samtidigt bevisa vår leveranskapacitet. Detta avtal ligger även i linje med vårt långsiktiga mål; att vara en komplett konsultleverantör och en strategisk partner till våra kunder, avslutar Claes Ruthberg.

eWork har avtal med över 125 stora nationella och internationella företag och finns förutom i Stockholm i Malmö, Göteborg, Linköping, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.

För ytterligare information kontakta: Claes Ruthberg, vd och koncernchef, eWork Scandinavia AB (publ) +46 8 50 60 55 00 E-post:  ()

 ()

 ()

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör. Med tillgång till över 50 000 konsulter erbjuder eWork specialister globalt inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork har idag 120 anställda med verksamhet i alla nordiska länder. Bolagets aktier är noterade på NASDAQ OMX och dess huvudägare är Salénia, Magnus Berglind och Investment AB Öresund. eWork har ramavtal med över 125 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1480146

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1480147

Show as PDF