Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

Förändringar i ledningen för eWork Scandinavia AB (publ)

16:45 / 24 August 2012 eWork Press release

Från och med 1 oktober sker vissa förändringar i ledningen för eWork Scandinavia AB (publ). Sofie König, idag vVD med funktionsansvar för Marknad och HR, har beslutat att lämna bolaget. Ny koncernövergripande HR-chef blir Nina Karlsson som sedan 2006 arbetar för det finska dotterbolaget och ny koncernövergripande marknadschef blir Erik Thornberg som sedan 2010 ingått i eWorks koncernledning.

Sofie König är en av medgrundarna till eWork och har sedan starten 2000 haft rollen som marknadschef och sedan 2008 även rollen som HR-chef tillika Vice vd. Sofie har under sin tid på eWork varit ledande i frågor som rör eWorks marknadsposition, företagskultur och målstyrning samt lett arbetet med att skapa en värderingsstyrd organisation. Detta stora intresse har nu lett till att Sofie, efter 12 år i bolaget, vill ha en ny utmaning och ser sin framtid helt inom strategiskt HR och Talent Management. Hon kommer härefter att verka från eget bolag. En plan har lagts för utfasning av Sofie och överlämning till hennes ersättare under hösten, vilket innebär att hon kommer lämna bolaget runt årsskiftet.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Claes Ruthberg VD och Koncernchef, claes,ruthberg@ework.se, 070-3746475

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med nära 2 900 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Med bas i Sverige, Finland, Danmark och Norge levererar eWork konsulter globalt. eWorks affärsmodell bygger på ett nätverk med över 50 000 konsulter och ramavtal med fler än 125 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm.