Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork förlänger samarbetsavtal med Sony Mobile Communication

13:35 / 24 October 2013 eWork Press release

eWork har förlängt sitt samarbetsavtal med Sony Mobile Communications. Avtalet inleddes 1 januari 2012 och var då det första stora outsourcingavtal som tecknats på den nordiska konsultmarknaden. Nu förlängs det i en ny tvåårsperiod.

- Nu har vi verkligen visat att outsourcing av konsultförsörjningen infriar förväntningarna på effektivisering, besparingar och kvalitetsförbättringar. Vi har överträffat målen för de flesta av våra styrparametrar, inte minst de som gäller nytillsättning av konsulter, kommenterar Claes Ruthberg, vd och koncernchef för eWork.

Sony Mobile Communications introducerade en ny modell för konsultförsörjning med hjälp av eWork på den svenska marknaden. eWorks namn för modellen är idag CSO, "Consulting Sourcing Office". eWork har ett dedikerat kundteam på plats hos kunden som är kundens operativa inköpsfunktion. På så sätt hanterar och samordnar eWork leveransen av alla dessa konsulter. Avtalet var från början långsiktigt till sin karaktär och förlängs nu i enlighet med dessa långsiktiga intentioner.

En av eWorks viktigaste uppgifter har varit att ansvara för upphandling och tillsättning av nya konsulter när konsultuppdrag löper ut och nya startas. Detta har ställt höga krav på eWorks leveransförmåga.  

- Modellen leder inte bara till besparingar utan också att vi verkligen hittar kvalificerade konsulter till kundens behov, säger Claes Ruthberg.


För ytterligare information, vänligen kontakta: Claes Ruthberg, vd och koncernchef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-374 64 75, E-post: claes.ruthberg@ework.se

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 3 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 130 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/ework-scandinavia-ab/r/ework-forlanger-samarbetsavtal-med-sony-mobile-communication,c9487181

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/302/9487181/175355.pdf

Show as PDF