Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork partner till Sveriges högst rankade seglare!

14:59 / 30 May 2013 eWork Press release

eWork är med start 2013 huvudparter och namngivande partner till världstvåan i matchracing Björn Hansen med besättning. Teamet kommer tävla som eWork Sailing Team på Alpari World Matchracing Tour, den internationella VM-serien och professionella världstouren, som med sina sex deltävlingar i Tyskland, Sydkorea, Sverige (Marstrand), USA, Bermuda och Malaysia är en av seglingsvärldens mest prestigefulla tävlingar.

"Vi är givetvis väldigt glada att eWork beslutat sig att gå in som teamets huvudparter. Detta ger laget en ekonomisk stabilitet som krävs för att fokusera på vårt mål, att vinna VM-guld i år. Vi kommer göra allt för att eWork ska känna att segling och matchracing är en bra marknadsförings- och eventaktivitet för företaget."                                                                                                                                      

Björn Hansen, EST

"Det känns mycket spännande för eWork att stödja Björn och hans team i deras satsning mot VM-titeln. De ger oss också möjligheten till att göra aktiviteter i samband med VM-deltävlingarna i allmänhet och på Match Cup Sweden i synnerhet. På Marstrand kommer vi göra aktiviteter på plats och ha ett tält i race village vilket skapar en bra plattform för möten med nya potentiella kunder samt att presentera företaget i en bra miljö. De kärnvärden som förknippas med segling, såsom miljö, friluftsliv och lagarbete med snabb anpassningsförmåga och flexibilitet överensstämmer bra med eWork's."                                                                                                                                                                                                                                                

Erik Thornberg, Marknadschef, eWork

För mer information kontakta:                                                                                                           

Erik Thornberg, CMO eWork Scandinavia AB, mobil: +46(0)70 3 55 46 79, e-mail:

Björn Hansen, skeppare eWork Sailing Team, mobil: +358 (0) 40 90 06 732, e-mail:

Om eWork Sailing Team

Ledda av Björn Hansen satsar teamet på att vinna VM i matchracing. Förra årets andraplats i VM-serien och den nuvarande andraplatsen på världsrankingen visar att Björn med gastarna Mathias Bredin(fördäck), Sebastian Wedel(batteriet), Philip Guhle(trim) och Gustav Tempelman(taktik) etablerat sig i världstoppen. Laget jobbar målmedvetet för att ta sista steget mot guldet.

Om eWork

eWork är en komplett konsultleverantör. Med tillgång till över 60.000 konsulter erbjuder de specialister globalt inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. Det innebär att eWork alltid kan garantera leverans av rätt kompetens till rätt pris. Genom att samla dina konsultinköp hos eWork sparar du tid och kan effektivisera administrationen och kapa kostnaderna.

eWork har ramavtal med fler än 130 kunder och över 3000 konsulter på uppdrag inom IT, teknik och verksamhetsutveckling.


För frågor och ytterligare kommentarer kring denna rapport, vänligen kontakta: Erik Thornberg, CMO erik.thornberg@ework.se +46 (0)70 3 55 46 79

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 3 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 130 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/ework-scandinavia-ab/r/ework-partner-till-sveriges-hogst-rankade-seglare-,c9420903

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/302/9420903/128185.pdf

Show as PDF