Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork inleder samarbete med Telenor i Sverige

10:51 / 24 July 2013 eWork Press release

eWork har inlett ett samarbete med Telenor Sverige AB. Samarbetet följer ett nytt treårigt ramavtal. Genom samarbetet befäster eWork sin position som en av Nordens största konsultleverantörer inom telekomsektorn.

eWork har tecknat ramavtal med Telenor Sverige AB. För Telenor är detta ett steg i strategin att konsolidera till färre leverantörer och genom samarbetet med eWork uppnår företaget ökad kontroll och förenklad administration.

- Vi har ett väl etablerat och omfattande samarbete med Telenor i Norge och samarbetet i Sverige innebär därför ett utvidgat förtroende från Telenors sida, som vi är glada och tacksamma för. Konkurrensen om uppdragen i telekomsektorn är hård så vi ser det som ett gott betyg för kompetensen hos konsulterna i vårt nätverk och styrkan i vår leveransmodell, säger Claes Ruthberg, vd och koncernchef på eWork Scandinavia AB.

Med mer än 900 aktiva telekomkonsulter på uppdrag är eWork idag en av Nordens största konsultleverantörer inom telekomsektorn. Kunderna finns inom samtliga branschsegment, från tillverkare av radiobasstationer till telekomoperatörer och mobiltillverkare.

eWork har idag över 3000 konsulter på uppdrag i över 20 länder, över 130 ramavtal med stora nationella och internationella företag och finns representerade i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors.


För ytterligare information, vänligen kontakta: Claes Ruthberg, vd och koncernchef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-374 64 75, E-post: claes.ruthberg@ework.se

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 3 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 130 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq OMX Stockholm.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/ework-scandinavia-ab/r/ework-inleder-samarbete-med-telenor-i-sverige,c9444798

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/302/9444798/144972.pdf

Show as PDF