Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

eWork

eWork

eWork vinnare i Migrationsverkets IT-upphandling och tecknar ramavtal inom åtta områden

12:37 / 5 July 2013 eWork Press release

eWork har som enda konsultmäklare tecknat ramavtal med Migrationsverket som därmed är ny kund till eWork. Avtalet ger eWork rätt att leverera inom åtta specificerade områden, jämfört med närmaste konkurrenten som får leverera inom tre. Den sammanlagda upphandlingsvolymen uppges ha ett värde av 200 miljoner kronor.

eWork var den leverantör som fick bäst tilldelning när Migrationsverkets upphandling av IT-tjänster nu är avgjord. eWork har fått teckna ramavtal inom åtta av upphandlingens totalt nio delområden. Övriga leverantörer som accepterats i upphandlingen har fått teckna inom enstaka eller som mest tre av upphandlingens delområden.

"Att vi som enda leverantör vinner på alla områden utom ett visar eWorks goda leveransförmåga inom de flesta specialistkompetenser. Migrationsverket ställde tuffa krav och lade stor tonvikt på våra konsulters kompetens och erfarenhet", kommenterar Claes Ruthberg, vd och koncernchef på eWork.

Avtalet skrivs på tre år och Migrationsverket har uppgett den totala uppdragsvolymen till cirka 200 miljoner kronor. Uppdrag väntas främst komma att utföras i Norrköping.

"Närheten till kunden är viktig för våra möjligheter att leverera enligt kundens specifika behov. Avtalet med Migrationsverket visar att vår långsiktiga satsning på ett regionalt kontor för Norrköpings- och Linköpingsregionen är riktig", kommenterar Claes Ruthberg.


För ytterligare information, vänligen kontakta: Claes Ruthberg, vd och koncernchef, eWork Scandinavia AB Tel: 08-50 60 55 00, mobiltelefon: 070-374 64 75, E-post: claes.ruthberg@ework.se

eWork Scandinavia AB är en komplett konsultleverantör med över 3 000 konsulter på uppdrag inom IT, telekom, teknik och verksamhetsutveckling. eWork erbjuder ett objektivt urval av specialister ur marknadens största konsultnätverk vilket ger kunderna bättre pris, kvalitet och tidsutnyttjande. eWork har ramavtal med fler än 130 kunder bland Nordens ledande företag i de flesta branscher. Bolagets aktier är noterade på NASDAQ OMX Stockholm.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://news.cision.com/se/ework-scandinavia-ab/r/ework-vinnare-i-migrationsverkets-it-upphandling-och-tecknar-ramavtal-inom-atta-omraden,c9438749

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/302/9438749/140284.pdf

Show as PDF